Księga pochwał
Wróć do Integracja Eltenowiczów#701 daszekmdn
Powoli zaczynam lubić się z Codexem :).
#702 lwica
Wafle ryżowe są dobre zwłaszcza wtedy, gdy są w gorzkiej czekoladzie. :)
#703 Natalia2000
Oczywiście, że tak.
-- (lwica):
Wafle ryżowe są dobre zwłaszcza wtedy, gdy są w gorzkiej czekoladzie. :)
--
#704 mustafa
A jeśli wafle w gorzkiej czekoladzie są bez wafli?
Powyższa wypowiedź, wyraża jedynie moją opinię w dniu dzisiejszym. Nie może ona służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn.
#705 MarOlk
Parafrazując Gomółkę: Moglibyśmy produkować wafle w gorzkiej czekoladzie, gdybyśmy mięli dostęp do czekolady, ale niestety nie mamy wafli.
#706 Monte
Uwielbiam styropian. :D
#707 EugeniuszPompiusz
To ciekawostka, co piszecie nt. Pixeli z TB, bo ja na px 8 9 i przez 30 sekund, głównie na ekranie blokady 10, miałem odczucie bardzo pozytywne, pozytywniejsze niż na niejednej motce czy szajsungu * szajsung z ominiętym ichniem TB, zainstalowany prawilny AAS przez adb.
W końcu to doświadczenie było dośc iphonowe, choć wiadomo, inne bo trudno te dwa porównywać.
#708 Postukujacy
Popisałem na forum w wątkach tu i tam. Po dniu tak spędzonym odnoszę wrażenie - czekaj, słońce już zaszło? chyba tak, to mogę napisac - odnoszę wrażenie, że jakoś czyściej, przejrzyściej, mniej malkontentnie na forum. I to jest godne pochwały :)
#709 lwica
Jeśli wafle są bez wafli, zostaje nam sama gorzka czekolada, a ona też jest wspaniała. :D
#710 MarOlk
@Postukujący, hmm... to trzeba cholera nadrobić. Nie może być mniej malkontentnie przeca :P
#711 djsenter
Czasami spędzenie kilku godzin z bratnią duszą, czy zamienienie kilku zdań z przyjaznym sąsiadem wystarcza, aby zrobiło się lżej na duszyczce.
#712 daszekmdn
Pracowity dzień, ale ukontentowany jestem :)
#713 skrzypenka
wspaniała jest, ale ja niestety nie mogę jej jeść, bo mam uczulenie na kakao. :(
-- (lwica):
Jeśli wafle są bez wafli, zostaje nam sama gorzka czekolada, a ona też jest wspaniała. :D
--
#714 mustafa
Najgorzej.
Powyższa wypowiedź, wyraża jedynie moją opinię w dniu dzisiejszym. Nie może ona służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn.
#715 tomecki
Wafle z gorzką czekoladą - tak, ale z drobnymi zmianami. 1. wafle nie są potrzebne, to tylko strata miejsca. 2. Czekolada i owszem, ale biała.
#716 MarOlk
Czekolada na gorąco z chili
#717 Monia01
Wreszcie jakaś normalna osoba. Biała czekolada jest najlepsza
-- (tomecki):
Wafle z gorzką czekoladą - tak, ale z drobnymi zmianami. 1. wafle nie są potrzebne, to tylko strata miejsca. 2. Czekolada i owszem, ale biała.
--
🇺🇦 🇵🇱
#718 djsenter
O niee, biała nie! Ja protestuję!
#719 wrzos33
Czekolada - każda, nawet gorzką nie pogardzę.
#720 MarOlk
Czekolada biała dobra jest dla czarnoskórych. Zresztą wynaleziono ją właśnie po to by Murzyni również mogli się ubrudzić :P