Księga pochwał
Wróć do Integracja Eltenowiczów#661 mucha
zamówiłem sobie jakieś inteligentne okulary z aliekspres, aż jestem ciekawy jak to działa i czy działa
#662 Paulinux
Lol, napisz jak przyjdą jak wrażenia
#663 djsenter
Ostatnio udaje mi się wiele rzeczy samodzielnościowo orientacyjnych, a to zawsze buduje pewność siebie :)
#664 daszekmdn
Dzień zaczął się nie najlepiej, ale finalnie okazał się na prawdę fajny. :)
#665 Monte
Wczoraj wróciłam z wyjazdu. Było super. Spędziłam urodziny z narzeczonym. Mieliśmy wypad do plazy w Lublinie i zupełnie przypadkiem spotkaliśmy tam mojego kolegę, który złożył mi też życzenia. Dzień wcześniej umówiłam sie z nauczycielką orientacji z Lublina i dowiedziałam się wielu ciekawych rzeczy dotyczących Lublina i dostępności miasta dla niewidomych. Poza tym, pogadałyśmy trochę, a pani poznała mojego narzeczonego. Pogoda też była przyjemna.
#666 Kuba12565
zaczynam sie uczyć grać na pianinie walca nr, 2, dmitrij szustakowicza.
#667 Julitka
Dmitrija chyba...
-- (Kuba12565):
zaczynam sie uczyć grać na pianinie walca nr, 2, dmitrij szustakowicza.
--
#668 skrzypenka
A mi dziś nauczyciel od śpiewu powiedział, że śpiewam lepiej, niż studenci śpiewu klasycznego na akademii muzycznej. No to się cieszę ogromnie. :)
#669 daszekmdn
Zrobiliśmy wczoraj leczo. Najzajebistrze, jakie jadłem. No i nic chyba nie spieprzyłem będąc w kuchni :).
#670 Kuba12565
mniam, mniam, kocham leczo.
#671 DJGraco
Ja również <3
#672 Monte
Ja też.
#673 lwica
Wspaniałe jest. <3
#674 Zuzler
Ieee tam.
#675 djdenismusic
Również uwielbiam. O ile kogoś nie popierniczy i nie doda do niego kiełbasy. Tak samo kiełbasa w bigosie to zło. Tylko golonka i inne mięso ale żadnej kiełby!
#676 djsenter
Oczywiście, że kiełba też ma być i to dużo w jednym i drugim.
Jak kiełba dobra, to może być praktycznie wszędzie, o ile pasuje profil smakowy :)
#677 Puszkin
Leczo z kiełbą i bez, mniaaam.
#678 MarOlk
Podobno faktycznie oryginalne madziarskie orbanowskie jest bez kiełby. Ale nie oszukujmy się, kiełba musi być. A nawet jak się cukinia znajdzie to też dobrze.
#679 daszekmdn
Niech się leczo Ci co nie dodajo kiełbasy do leczo xD
#680 DJGraco
No to jak inni się chwalą nowymi telefonami, to a co! Pixel 10 pro melduje się na pokładzie