Księga pochwał
Wróć do Integracja Eltenowiczów#461 daszekmdn
Lubię te przedświąteczne kuchenne rewolucje. :)
#462 Monte
Prasowanie prawie zakończone sukcesem! :) Nawet dzisiaj wyprasowałam więcej niż wczoraj. Jeszcze jutro kilka rzeczy i będzie finito!
#463 djsenter
Widziałem się z kumplem i wójami, elegancko. Odpowiednie towarzystwo zmienia wszystko, teraz nawet mi się uśmiecha perspektywa świąt. Jeszcze ten barszczyk jutro, mmm.
#464 djdenismusic
Święta, sylwester, i nowy rok można zaliczyć do tych bardziej udanych. Aktualnie cieszę się z rychłego powrotu do polski. A obok biórka piętrzą się spore zapasy czekoladowych słodkości. Czuje dobrze człowiek.
#465 Monte
Nie chwaliłam się, ale od zeszłego roku chyba mam nowe zainteresowania. Otóż zaczęłam interesować się kanałem pogodowym Paweł i Marta, gdzie naprawdę ciekawie i konkretnie opowiadają o pogodzie i ostrzegają przed niebezpiecznymi zjawiskami, co rzeczywiście się sprawdza. Mam też takie zainteresowanie, o którym raczej nie mówiłam, ale już od dawna interesuję się filmami katastroficznymi, od zeszłego roku śledzę kanał Prawdziwy Horror, a od tego roku znalazłam kanał, który też śledzę o nazwie Nad Horyzontem Zdarzeń. Od niedawna zaczęłam też śledzić kanał, który znam tak mniej więcej od dwóch lat, nazywa się czarna seria, niedawno wznowili wypuszczanie filmów.
#466 daszekmdn
Podsunęłaś mi tym postem fajny pomysł na wątek o kanałach YT
#467 Monte
Tak? To się cieszę. :)
#468 mustafa
Już chyba coś takiego było.
-- (daszekmdn):
Podsunęłaś mi tym postem fajny pomysł na wątek o kanałach YT
--
Powyższa wypowiedź, wyraża jedynie moją opinię w dniu dzisiejszym. Nie może ona służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn.
#469 Puszkin
Spędziłem super dwa tygodnie w Polsce. :)
#470 markus1234
W piątek wyjeżdżamy z rodzicami i moją ciocią z Żabianki do Lublina do Hali Globus na koncert Małej Armii Janosika. Już nie mogę się doczekać tego dnia!
#471 Adasadula
Zajebisty utwór będę grał jako akompaniator z majne wokalistką - Coś co leży mi w palcach a jednocześnie brzmi świetnie, no po prostu z całego serducha lowciam ten track :D.
#472 skrzypenka
Nagrasz? :)
-- (Adasadula):
Zajebisty utwór będę grał jako akompaniator z majne wokalistką - Coś co leży mi w palcach a jednocześnie brzmi świetnie, no po prostu z całego serducha lowciam ten track :D.
--
#473 Adasadula
Już zagrane - wyszło tak jak miało wyjść :), wszystko na żywca itd więc za me wszelkie błędy sorry ;), dla zainteresowanych podsyłam. Wokalistka jak będzie chciała to się ujawni - wszak tu jest:
https://adula.krzywy.xyz/pastoralka-o-pokoj.mp3
-- (skrzypenka):
-- (Adasadula):
--
--
#474 Zuzler
Wiesz co, to nie jest idealne, szczerze mówiąc, ale takie ładne... <3
#475 skrzypenka
Brawo, brawo, brawo! :)
-- (Adasadula):
Już zagrane - wyszło tak jak miało wyjść :), wszystko na żywca itd więc za me wszelkie błędy sorry ;), dla zainteresowanych podsyłam. Wokalistka jak będzie chciała to się ujawni - wszak tu jest:
https://adula.krzywy.xyz/pastoralka-o-pokoj.mp3
-- (skrzypenka):
-- (Adasadula):
--
--
--
#476 Adasadula
Wiem, na próbach bywało lepiej ale stres +to że występuje się na live zrobiło swoje, nadal jednak uważam to za piękny utworek :).
-- (Zuzler):
Wiesz co, to nie jest idealne, szczerze mówiąc, ale takie ładne... <3
--
#477 Natalia2000
Ładnie, nawet bardzo.
#478 lwica
Szykuje mi się bardzo dobry weekend i jeszcze lepszy początek tygodnia. :)
#479 Pitef
Guwno buże! Jak ja to kocham!
#480 DJGraco
A gdzie? Też se poczytam :D