Księga pochwał
Wróć do Integracja Eltenowiczów#341 EugeniuszPompiusz
Wystarczyło by jeszcze poczekać ledwie 5 może 8 minut, a pisałbym w odwrotnej księdze, w dodatku słowy tak niecenzuralnemi, że niebo by się zapaliło a i mury trzęsły.
Otóż, Nie wiele brakowało, a cały, czteroterabajtowy dysk, wypełniony niemal po brzegi FLACami skonwertowałbym sobie... do OPUSa 64 kbps w dodatku wysyłając na google drive, usuwając oryginały.
Laska pańska normalnie, cy cuś!
zaniepokoiła mnie lista plików, a raczej tak długi czas jej konstruowania. Recurse subdirectories, mówili.
#342 DJGraco
Łoooo kuuurde, no to dobrze że się w porę zorientowałeś :D
Btw jaki to dysk, 3,5? 2,5?
Mi się na moim 2tb kończy miejsce i będę kupować jakiś 6tb.
#343 markus1234
Od dzisiaj na mój telefon, czyli na Samsunga Galaxy M15 5G zagościł android 16. Mam nadzieję, że ta aktualizacja nic nie zepsuje mi w telefonie.
#344 lwica
Miałam genialną próbę, później byłam u przyjaciółki, a teraz druga przyjaciółka jest u mnie. Świat jest dobrym miejscem. :))
#345 djdenismusic
Na dniach wpadną mi w ręce na testy pojedyńcze cd playery z przed około 20 lat. Uczucie grania z takiego czegoś z pewnością będzie niezapomniane.
#346 DJGraco
A masz w ogóle jakieś CD Single?
#347 djdenismusic
znajomy, który mi to udostępni ma mi coś przywieźć. Także akurat o muzykę nie muszę się martwić.
#348 Adasadula
Ee, udziel trochę tej próbowej passy XD, mi wciąż przepadają, bo się ktoś nieustannie choruje.
-- (lwica):
Miałam genialną próbę, później byłam u przyjaciółki, a teraz druga przyjaciółka jest u mnie. Świat jest dobrym miejscem. :))
--
#349 Zuzler
Przechytrzyłam kota. Robię się w tym chyba niezła.
#350 djsenter
W jaki sposób, Zuza?
#351 MarOlk
Podbijam, w jaki sposób?
#352 Zuzler
Wyczaiłam, że się gnojek nasadził na nieswoje jedzenie, a następnie przewidziałam, że po odepchnięciu od jednej nieswojej miski, pójdzie do drugiej nieswojej i udało mi się go tam nie dpouścić. To mały krok dla ludzkości, ale duży dla kociości. :D
#353 Kat
Za mną moja pierwsza figura na kole akrobatycznym i za jakiś czas będą kolejne, choć aerialistką nie będę, ale właśnie udowodniłam sobie, że się da, nawet po ślepemu.
Strach zabija duszę.
Strach to mała śmierć, a wielkie unicestwienie.
Stawię mu czoło.
Niech przejdzie po mnie i przeze mnie.
A kiedy przejdzie, odwrócę oko swej jaźni na jego drogę.
Którędy przeszedł strach, tam nie ma nic. ... Jestem tylko ja."
- Litania Bene Gesserit przeciw strachowi ("
#354 lwica
Zebrałam się i nie opuściłam ćwiczeń na uczelni, a tak strasznie mi się nie chcę na nich być, a iść na nie nie chciało mi się jeszcze bardziej. :D
#355 skrzypenka
Łoo, ale super. :) Gratuluję. :)
-- (Kat):
Za mną moja pierwsza figura na kole akrobatycznym i za jakiś czas będą kolejne, choć aerialistką nie będę, ale właśnie udowodniłam sobie, że się da, nawet po ślepemu.
--
#356 lwica
Mam dobry wykład, bardzo bardzo dobry! :)
#357 markus1234
Wczoraj miałem dość fajny dzień. Otóż po raz pierwszy w życiu miałem zajęcia z gotowania z Panią Emilką z Fundacji Ikar. Robiliśmy zapiekankę ziemniaczaną z żółtym serem i z boczkiem, a następnie robiliśmy drugą rzecz, czyli ciasto z borówkami. Obie rzeczy bardzo mi smakowały.
Przygrzewane były w AirFryerze dwukomorowym z Altixu, który ta Fundacja zakupiła, i to o dziwo przyszło im z punktu w Lublinie. Ciekawe, czy jeszcze te AirFryery dwukomorowe mają w punkcie Altix w Lublinie, bo przymierzam się do kupna takiego samego urządzenia do domu. 
#358 MarOlk
@Markus, Czy aby na pewno jesteś pewien, że sprzęt kuchenny chcesz kupować akurat z Altixu? Update. Sprawdziłem. 1275 PLN. Cenią się skurskasyny. Update 2 - cenią się skurskasyny, ale przynajmniej ja niestety nie znalazłem jakiejś dostępnej i tańszej alternatywy, która nie posiadałaby dotykowego panelu.
#359 Adasadula
Polecają ludzie od xiaomi - wszystko w dostępnej Appce na telefon robisz - pod warunkiem że nie masz brudnych dłoni, a zawsze umyć można przed wyjęciem tela / nawet mieć jakiegoś szrota tylko do tego to całkiem wygodne rozwiązanie. Za 2-komorówkę 1200 zł czy nawet lepiej to bardzo nie śmieszny żart XD.
#360 Zuzler
Dopóki apka nie wywinie psikusa takiego, jak mi wywinęła pół roku temu zz oczyszczaczem powietrza. Od maja do końca października nie mogłam w ogóle sterować tym oczyszczaczem.