Księga pochwał
Wróć do Integracja Eltenowiczów#261 djdenismusic
A do gazu z takimi odtwarzaczami. Mamy 2025, a tam ładuje się to to przez uwaga uwaga: mini usb. :D
#262 kazek5p
oooo wielki prysznic z dużym brodzikiem to mamy wspólnie z partnerką na nieszkaniu. Kompiel w nim to mega przyjemność w czystej postaci.
-- (Zuzler):
Ale brodzik to najlepiej, żeby był przynajmniej do pół łydki głęboki. Teraz w domu mam taki niemal płaski i jest bardzo słaby. Nie można w nim niczego porządnie umyć, żeby nie wychlapać, nie da się zatkać, żeby nalać trochę wody na dno, żeby nie lać ciągle prysznicem, gdy jest zimno... No nie polecam.
--
#263 Zuzler
Hehe, w czystej.
#264 sanklip
A no, oczywista oczywistość ma się rozumieć koleżanko droga! Się dopisuję tak niezobowiązująco, bo mimo różnych zawiłości walki z tym światem, dobrze mi. Pyszniutkie zapiekanki wczoraj jedliśmy, fajne info zwrotne od klientów miałam dziś, co zdecydowanie dodaje skrzydeł, a do tego nauczyłam się nie źle ogarniać i sprzątać w prawdzie dobrze znaną przestrzeń, ale jednak - w słuchawkach co w moim przypadku nie jest rzeczą oczywistą i zmniejszyły mi się neurologiczne niektóre pierdolce. Dobrze jest!
Cis najzieleńszy jest zimą;
ma zwyczaj śpiewać kiedy płonie.
Heilung -
"Norupo".
#265 Paulinux
O, dlaczego zmieniłaś styl pisania?
#266 Paulinux
tzn. formatowania, bo chodzi mi o te entery, którymi kiedyś rozdzielałaś swoje słowo pisane
#267 DJGraco
Ludzie się zmieniają, to ich styl XD
#268 markus1234
Przesyłka w drodze! Zawiera produkt MOZOS B2 NADAJNIK ODBIORNIK Bluetooth aptX HD
Cześć,
Twoja paczka właśnie ruszyła w drogę. Obserwuj ją w aplikacji mobilnej Allegro lub zakładce Szczegóły zakupu. Przewidywana dostawa
wt. 19 sie u Ciebie.
Oby do wtorku, bo już nie mogę się doczekać tego urządzenia. Chociaż przy wyborze dostawy napisane było, że dojdzie w poniedziałek lub we wtorek, a teraz jest napisane, że dojdzie we wtorek. A przesyłka jest z Warszawy, więc do Lublina jest niedaleko, a potem do Ułęża.
#269 Monte
Nareszcie coś napisałam. i to po wielu tygodniach braku weny na pisanie. Ciężko mi to idzie, ale jest postęp.
#270 sanklip
Ludzi to wkurzało z niezrozumiałych w sumie dla mnie powodów, to się nauczyłam inaczej. O, to też do księgi pochwał sobie dopiszę. :D Bo się rytuału pozbyłam haha. -- (Paulinux):
O, dlaczego zmieniłaś styl pisania?
--
Cis najzieleńszy jest zimą;
ma zwyczaj śpiewać kiedy płonie.
Heilung -
"Norupo".
#271 lwica
przemiły dzień dziś miałam. :) Wiele dobrych rozmów, sympatyczne spotkania i przyjemna wizyta u fryzjera. :)
#272 djdenismusic
Nocna jazda samochodem to coś, co uwielbiam, a tak rzadko mam okazję tego doświadczyć. Dzisiaj się udało.
#273 markus1234
Okazuje się, że Mozos B2 trafi do mnie dzisiaj! Jeszcze bardziej się z tego cieszę!
#274 markus1234
Wyjazd! Wyjazd! Wyjazd! Na ostatnie dni urlopu do mojej cioci do Puław! O 12:00 dojechaliśmy do jej domu, i zostaję tam aż do poniedziałku!
#275 djsenter
Okazuje się, że będę mógł zabrać ze sobą więcej rzeczy, niż się spodziewałem :D
#276 daszekmdn
No to jak się tak chwalimy zakupami, to:
Kupiłeś i zapłaciłeś: Zestaw justPi z Raspberry Pi 4B WiFi 4GB RAM.
#277 daszekmdn
O to to to. Noc, auto, jakaś chillowa muzyczka i mnie nie ma dla rzeczywistości.
-- (djdenismusic):
Nocna jazda samochodem to coś, co uwielbiam
--
#278 djdenismusic
@daszek ja tam wolę żeby mi napierdalały jakieś klasyki hiphop/r&b
#279 Monte
Moja pani asystentka kupiła mi fajną, zieloną, welurową kosmetyczkę z fajnym suwakiem i z niej korzystam. Co prawda teraz trzymam rzeczy w dwóch kosmetyczkach, a nie w jednej, bo jak trzymałam w jednej, to w środku było bardzo ciasno, jedna nie ma kieszeni, a druga ma tylko dwie, ale obie spisują się całkiem nieźle.
#280 djdenismusic
Wczoraj udało mi się nawiedzić blockhouse. Stek w towarzystwie szpecli i grillowanych warzyw robi jednak robotę <3