EltenLink

Jaki telefon aktualnie posiadasz?

Wróć do android

#21 daszekmdn

Xiaomi Redmi note 9. Poprzednio idąc od najnowszego do najstarszego był Huavei Mate10, LG K8, Xperia M2.

Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P
2024-09-10 00:07

#22 misiek

Mate 10 zajebisty fon jak na swoje czasy.

Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.
2024-09-10 01:39

#23 pates

Asus zenfone 10 jako daily. Poręczny, mocny, z jackiem. Czego chcieć więcej?

„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.
2024-09-10 22:31

#24 balteam

@pates działa ci ABK?

Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.
2024-09-10 22:41

#25 Numernabis

Ja się tak zastanawam co Wy macie z tym jackiem?
Kabel się tylko plącze, z dzisiejszym bluetooth 5, jakość dźwięku nie ma już takich strat, a i przecież telefon to nie odtwarzacz DAC więc i tak nie napędzi pożądnych słuchawek, a do codziennych zadań bluetooth w zupełności wystarczy.

Znajdź sobie zajęcie, które kochasz, a nie przepracujesz w życiu ani jednego dnia.
2024-09-10 23:04

#26 sanklip

To spróbuj pisać na dotykowym querty z słuchawkami bluetooth, metodą odrywania palca od danego znaku.
-- (Numernabis):
Kabel się tylko plącze, z dzisiejszym bluetooth 5, jakość dźwięku nie ma już takich strat, a i przecież telefon to nie odtwarzacz DAC więc i tak nie napędzi pożądnych słuchawek, a do codziennych zadań bluetooth w zupełności wystarczy.

--

Sygnatura:

Cis najzieleńszy jest zimą;
ma zwyczaj śpiewać kiedy płonie.

Heilung -
"Norupo".
2024-09-10 23:18

#27 pates

@Balteam ciekawa rzecz, jak swego czasu sprawdzałem były dzikie jazdy, ale od tamtego czasu sporo updatek wskoczyło, to się mogło zmienić.

„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.
2024-09-10 23:19

#28 djdenismusic

Przede wszystkim bluetooth to opóźnienia.
A co do telefonu od roku posiadam realme c55

2024-09-10 23:20

#29 misiek

To ciekawe jak sobie podłączysz do zewnętrznego wzmacniacza.
-- (Numernabis):

--

Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.
2024-09-11 01:15

#30 daszekmdn

Co mamy? A chociażby pisz na tym po bluetooth a po drugie moje słuchawki używane jako podstawowe nie są na bluetooth. Po co mam w podróż brać dwie pary słuchawek jak mogę wziąć jedną?

Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P
Edytowano 2024-09-11 02:30

#31 balteam

Ja też wolę jacka, nie każde słuchawki mają bluetooth, też masz opóźnienia, chociaż fakt, że na większości akceptowalne.

Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.
2024-09-11 09:15

#32 guliwer

Ja sobie podłączam normalnie przez BT czy to do wzmacniacza słuchawkowego, czy to wzmaka audio. Poza tym są adaptery usb-c- jack, więc jaki problem widzisz? Bo ja żadnego.

-- (misiek):
-- (Numernabis):

--

--

Edytowano 2024-09-11 14:15

#33 tomecki

W Motce mam jacka, ale w iphone już nie. Używałem kilku przejściówek z lightning, ale każda po miesiącu, może dwóch padała.

2024-09-11 16:01

#34 tomecki

Moto g5g plus, ale prawie rozleciana i również Moto, ale g82. Do tego Iphone se2022, bo jednak warto mieć dwa systemy.

2024-09-11 16:03

#35 guliwer

Nie wiem czy przejściówkę od Iphona 7 mam, ale do SE 2020 na pewno, kupiłem go w październiku 2020. Do zeszłego roku korzystałem z Iphona codziennie, i adapter też był bardzo często używany i do tej pory działa.

-- (tomecki):
W Motce mam jacka, ale w iphone już nie. Używałem kilku przejściówek z lightning, ale każda po miesiącu, może dwóch padała.

--

2024-09-11 16:17

#36 guliwer

Używam OnePlus 10 PRO, do niektórych rzeczy nadal SE 2020, i zastanawiam się nad powrotem do Iphona.

2024-09-11 16:18

#37 misiek

A taki, że wzmacniacza bt nie mam, a przejściówek nie ma w zestawie.
-- (guliwer):
Ja sobie podłączam normalnie przez BT czy to do wzmacniacza słuchawkowego, czy to wzmaka audio. Poza tym są adaptery usb-c- jack, więc jaki problem widzisz? Bo ja żadnego.

-- (misiek):
-- (Numernabis):

--

--

--

2024-09-11 18:12

#38 Numernabis

Wolałbym odbiornik bluetootch kupić niż dopasowywać tlefon po to bym mógł go podłączyć do wzmacniacza, poza tym jednak zdecydowanie wolę odtwarzacz mp4 podłączać do wzmacniacza niż telefon, zupełnie inny odbiór muzyki.
Co do bluetooth 50, a już 5.3 to i owszem są opóźnienia, ale wolę opóźnienia na telefonie, który mi bardzo odpowiada niż nie mieć opóźnień i kupować telefon, który mi do końca nie leży tylko dlatego, że posiada gniazdo słuchawkowe.
Nie mam takowego i piszę na klawiaturze brajlowskij mając słuchawki po "blucie" i daję radę, kwestia przyzwyczajenia.

Ciekawe co zrobicie jak całkiem wycofają te gniazda z telefonów co wcale nie jest takie n nierealne.

Znajdź sobie zajęcie, które kochasz, a nie przepracujesz w życiu ani jednego dnia.
Edytowano 2024-09-11 18:33

#39 guliwer

Jeśli wolisz się ograniczać w wyborze sztucznie do telefonów z jackiem, niż mieć możliwość zakupu dowolnego telefonu, no cóż każdy ma jakieśswoje dziwactwa. Dobrze że nie szukasz telefonów które mają w zestawie ładowarki:) Ja wolę mieć dowolność w kupnie telefonu, niż jakieś sztuczne ograniczenia, poza tym co zrobisz jak już nie bedzie telefonów z jackami?:)
-- (misiek):
A taki, że wzmacniacza bt nie mam, a przejściówek nie ma w zestawie.
-- (guliwer):

-- (misiek):
-- (Numernabis):

--

--

--

--

2024-09-11 19:03

#40 guliwer

No tu sie musze zgodzić, chociaż często mamy odmienne zdanie. Poza tym ja pisze na telefonach brailem, i to jest masakra z trzymaniem telefonu z podłączonymi słuchawkami po kablu.
-- (Numernabis):
Wolałbym odbiornik bluetootch kupić niż dopasowywać tlefon po to bym mógł go podłączyć do wzmacniacza, poza tym jednak zdecydowanie wolę odtwarzacz mp4 podłączać do wzmacniacza niż telefon, zupełnie inny odbiór muzyki.
Co do bluetooth 50, a już 5.3 to i owszem są opóźnienia, ale wolę opóźnienia na telefonie, który mi bardzo odpowiada niż nie mieć opóźnień i kupować telefon, który mi do końca nie leży tylko dlatego, że posiada gniazdo słuchawkowe.
Nie mam takowego i piszę na klawiaturze brajlowskij mając słuchawki po "blucie" i daję radę, kwestia przyzwyczajenia.

Ciekawe co zrobicie jak całkiem wycofają te gniazda z telefonów co wcale nie jest takie n nierealne.

--

2024-09-11 19:14