Jaki telefon aktualnie posiadasz?
Wróć do android#181 zywek
Używasz CSR? Bo dużo tb traci na pseudoczystych androidach do csr... Przynajmniej tak mam na s10 jak sobie androida przeinstalowałem :D no i np. prudence jest nieco responsywniejszy na pixelu niż talkback.
#182 Monia01
Tak, głównie korzystam z CSR, TB tylko od czasu do czasu.
🇺🇦 🇵🇱
#183 zywek
A, no to zmienia postać rzeczy. Talkback działa tragicznie, prudence przyzwoicie, a csr... zdaje się najlepiej z nich wszystkich... a na moim smutnym samsungu csr działa najgorzej. A jak teraz sobie można w tb regulować opóźnienie przy dotknięciu to już w ogóle padaka totalna jest i Chinol się nie opłaca.
#184 Monia01
Ustawiłam to najmniejsze opóźnienie w TB i nie jest źle. Nie chciałabym używać go na co dzień, ale od czasu do czasu mogę.
🇺🇦 🇵🇱
#185 misiek
Że Pixel się wlecze? Przecież to najlepiej zoptymalizowany czysty Android.
#186 zywek
No niestety nie masz racji.
#187 pates
To nie Japple, jak pisałem wcześniej.
#188 tomecki
Czysty Android to to jest, ale Pixel, którego testowałem miał jakiegoś laga w dźwięku, który jest raczej niezależny od szybkości działania sprzętu.
#189 DJGraco
Nie wiem czy o to chodzi ale mój Pixel ma jakieś dziwne ugorszenia na głośnikach dźwięk jest taki mocno skompresowany. Próbowałem szukać opcji by to wyłączyć ale nie znalazłem. Strasznie to nie przyjemny dźwięk i ludzkie głosy czy co kolwiek oprócz syntezy słuchane na tym brzmi strasznie nie naturalnie.
#190 pates
No niestety. Ale zobacz w Dolby.
#191 misiek
Apple ma za to inne uciążliwości.
-- (pates):
To nie Japple, jak pisałem wcześniej.
--
#192 pates
Podobno w Pixelach 10 PRO diody doświetlające od aparatu wypalają szkła ochronne, komuś nawet dziury w podkładce na nadgarstki wypaliły. Xdddd.
#193 djdenismusic
Mnie najbardziej bawi to, że ludzie spuszczają się nad tymi tensorami czy jak te proce od google się nazywają, a prawda jest taka, że to ten sam szajs co exynosy w samsungach tylko pod inną marką.
#194 DJGraco
Co ludzie to opinie, w internecie jest wszystko. O Keychronach też piszą że pcb padają jak muchy a u mnie już działa ponad rok. Więc pewnie to zależy. Z tego co wiem (ale mogę się mylić) Snapdragon w Szajsungu s25 jest tylko w wersji Ultra a ona jest za duża jak dla mnie, ale mogę się mylić i snap jest też w innych edycjach. Nie mniej podjąłem już taką a nie inną decyzję zakupową i był to wybór jak najbardziej świadomy, wiedziałem co biorę. Szajsungi jakoś mnie szczególnie nie interesowały nigdy, ja z kolei się nasłuchałem dużo dziwnych rzeczy o nich. To właśnie jest ten punkt widzenia i siedzenia każdy ma inny
#195 Monte
To ja na temat IPhonea nasłuchałam się w szkole, miałam koleżankę, która IPhonea wychwalała pod niebiosa i dużo o nim gadała. Kilka innych koleżanek też go kupiło, a ja stwierdziłam, że chciałabym spróbować czegoś innego i kupiłam Samsunga, bo słyszałam, że też jest dobry. Nie żałuję, używam tej marki po dziś dzień.
#196 pates
Że co przepraszam? Jaka ultra ma tylko Snapa? W s 26 tak, ale s 25 mają wszystkie snapy.
#197 turekcom
pixel 9 pro
#198 misiek
Iphone warunkowo do 6, czyli daawno dawno temu to był świetny sprzęt.
#199 pates
SE1 był prawie idealny.
#200 DJGraco
No oki Pates, mogło mi się coś pomerdać to wyraźnie zaznaczyłem w poście nie trzeba było od razu wyjeżdżać.