Głosy Eltenowiczów, które lubimy
Wróć do Integracja Eltenowiczów#41 Paulinux
No i masz Daszku swoje lowki, starczy?
#42 cinkciarzpl
Ach. Zaspana shell. To bym brał. :D
#43 skrzypenka
hahahhha. no patrzcie ile mamy tych "miłości" głosowych tu. xdd
#44 Paulinux
Po prostu zaraz się zacznę bać cokolwiek tu pisać :P
#45 Mimi
Dzięks Kasiu. Jeszcze mnie nikt z żadną mamą nie porównywał.. No cóż, starzeje się człowiek.. :) To przez belfrowanie. :) Buziaki.
#46 cinkciarzpl
Mama Marcysi też belfer. :D
#47 Mimi
No wieeem. :)
#48 skrzypenka
hhhaha, no cóóż. ciekawie.
#49 annabeth
Haaha no ładnie. No dobra, to czas teraz na mnie, bez zadnych podziałów tylko jak leci. Skrzypenka, Julianne, Camila, pajper, piciok, biedrona333, hazel 96, everlastingdream, paulinux i to chyba narazie tyle. :D aaa no i dorzucam jeszcze midziego.
#50 lwica
hej hej! Tak, jak obiecałam, tak czynie! Spróbuje z pamięci, choć nie wiem, czy nikogo nie pominę.
Mimi, ponieważ pięknie Pani śpiewa, oraz bardzo sympatycznie mówi, i ma Pani w głosie to coś!
Marcysia - fajnie opowiada.
Skrzypenka - za fajny spokój w głosie.
Muzyczna Jutrzenka - za śpiew i pewną energię, którą posiada w głosie.
Paulinuxxxxxxxxxxx, nigdy nie wiem ile iksów. Tak po prostu.
Żywek, za energię, którą ma w głosie.
Daszekmdm - nie umiem określić za co, ale lubię.
Nuno 69 podobnie. :)
A i jeszcze Czekoladka, za śpiew. :)
#51 Paulinux
Proszę się z moich ixów nie śmiać, ale dzięki
#52 lwica
Hahaha. Zawsze może być linuxxxxxxxxxxxxxxpaul. :P
#53 bratczyk96
Czas przyszedł teraz i na mnie. Głosy, które dla mnie przyjemnie brzmią to są na pewno to: Gosia 12345, Kasiatarzyna, Julitka. Bardzo lubie słuchać jak śpiew użytkowniczki Paulinux. Przyjemny głos jeśli tylko jest naturalny posiada Jamajka. Bardzo mnie się podoba śpiew użytkowniczki Anna Cz. Ciekawe czy kiedyś w Pani wykonaniu na wątku głosowym na jakieś wykonanie z repertuaru na wschodnią nutkę. Użytkownicy Pajper, Dj Graco, Deniz 333 oraz paru innych mężczyzn mogliby prowadzić audycje radio w których Kasiatarzyna spokojnie mogłaby czytać bajki dla dzieci lub inne książki a nawet i śpiewać a Pajper mógłby tworzyć dla niej akompaniament. Drugi duet, którego z chęcią słuchał ich nagrania tutaj na eltenie to użytkowniczki Anna Cz jak śpiewa i Skrzypenka jak gra na swoich skrzypcach. Do grania na skrzypcach przez Skrzypenke pasuje śpiew Pani Emilii o nicku Mimi. Proszę Pań czekam na wspólne Pań wykonania. Przyjemny ma też głos Lwica. Ciepły głos posiada również użytkowniczka Nimka(mam nadzieję, że dobrze wpisałem nazwe jej loginu). Na teraz to wszystko. Jak coś mnie się przypomni lub usłysze nowe głosy i się mnie spodobają to tutaj na pewno napiszę.
Pozdrawiam!
Damian
#54 Paulinux
Lwico, oczywiście że tak, ewentualnie Linuśpaul.
#55 lwica
OOO. Zapomniałam o KasiKatarzynie, i Jamajce. No i o Djgraco oraz Pajperze. Przepraszam!
#56 skrzypenka
Bradczyk, Annabet, zaskoczyliście mnie, na prawdę? Super, że wam się podoba. :) <3
#57 daszekmdn
Oo, wymieniono mnie :D
#58 Mimi
Lwico, Bratczyk, dzięki serdeczne.
#59 bratczyk96
Przyjemny głos ma też użytkowniczka Monia 01. Monika przepraszam, że zapomniałem. Jak widać moja pamięć jest jednak zawodna.
#60 annabeth
ano fakt, ja też o moni zapomniałam.