Time4BUS - dostępna aplikacja, ułatwiająca korzystanie z komunikacji miejskiej
Wróć do inne#41 Piotr
Nie spróbuję, nie dowiem się, ale warto wiedzieć, czy byłoby to technicznie wykonalne.
#42 romanro
Wszystko zależy od wladz przedsiębiorstwa komunikacyjnego. Technicznie wszystko jest możliwe. Już niedługo Time4BUS będzie w Łodzi. To była długa droga, ale się udało.
#43 romanro
Próbuj Piotrze koniecznie. Ja deklaruję wsparcie merytoryczne i kontakt z producentem aplikacji osób decyzyjnych w Kielcach.
#44 Pitef
Boże, nareszcie. Będę testować najpierw na znanym mi terenie, a będąc w KRK sprawdziłem, nie bardzo rozumiejąc co i jak.
#45 tomecki
Taka prośba ode mnie. Ponoć przez to api można wyciągnąć sporo informacji o pojeździe, w zależności od miasta. Gdyby dać jakiś przycisk typu "pokaż więcej informacji o pojeździe", który wyświetlałby na ekranie wszystko, co się da. To się może przydać np. miłośnikom komunikacji miejskiej, osobom, które z różnych przyczyn koniecznie chcą niskopodłogowego albo z klimatyzacją albo co tam jeszcze miasto ujawnia.
#46 Paulinux
Plus jeśli byłaby opcja na Androidzie używania głosu systemowego zamiast głosu Googla, byłoby super