fajne oraz śmieszne i nietypowe nazwy zespołów
Wróć do Humor, gry i zabawy#1 bratczyk96
Witam Państwa serdecznie! W tym wątku chciałbym, abyśmy podzielili sie nazwami zespołów muzycnych. Nazwy te mają byc fajne, ciekawe, śmieszne lub nietypowe. Jeden z białoruskich zespołów działających na podlasiu, a konkretniej w Michałowie nie opodal Białegostoku działa zespół białoruski pod nazwą Czerwone szpilki. Zachęcam do udzielania sie w tym wątku.
#2 misiek
Zabili mi żółwia, Sto twarzy grzybiarzy, Łzy, Kombi, Cela nr 3, Dj-dupa, Kury, Bloodhoundgang, Arka satana, Siekiera, Róże europy, Guano apes, Hiszpandance, Franek kimono, Nagły atak spawacza, Pączki w tłuszczu.
#3 bratczyk96
Nie wiem czy już to tutaj mówiłem, ale trudno. Jeden z ukraińskich współczesnych zespołów nazywa się Dzydzo. Przepraszam za być może złą transliterację i zapis fonetyczny.
#4 magmar
Myślę, ze Virgin; szczególnie w kontekście DOdy.
Ignorancja to siła. G. Orwell "Rok 1984"
#5 wredny
zespół muzyka Tymona Tymańskiego kombajn do zbierania kur po wioskach.
w latach 80 działał awangardowy zespół misiowie puszyści formacja kabaretowa wały jagiellońskie uprzedzając skojarzenia nazwa pochodzi od wałka do ciasta w akademiku.
kaczki z nowej paczki ,trzeci oddech kaczuchy rróżowe czuby zespół założony przez Marylę Rodowicz wykonujący piosenkę dentysta sadysta.
#6 everlastingdream
Bluestonosz
#7 wredny
obecnie działa zespół doktor misio prowadzony przez aktora arkadiusza jakubika .
zespół szantowy zejman i garkumpel
#8 dariusz.1991 Konto zarchiwizowane
Zgórmysyny
#9 magmar
W prawdzie to nie zespół, ale ksywa solisty jest fajna the bill.
Ignorancja to siła. G. Orwell "Rok 1984"
#10 kmicic92
Magmar the bil to punkrockowy zespół właśnie. Kiedyś był zespół Notoco.
#11 Bartek1
Leśne licho,kasa chorych, śmierć kliniczna, nauka o gównie. Na serio natknąłem się na taką nazwe.

#12 Bartek1
Jest jeszcze łydka grubasa. A słuchając w nocy w radiowej trójce audycji Annały migały natknąłem się na zespół Nocny kochanek.

#13 lwica
Pewnie, że jest. I ma całkiem fajne utwory, typu "Koń na białym rycerzu". Nie, nie pomyliłam się. Cała piosenka pełna jest takich kwiatków.
#14 misiek
Debil, nazwa zespołu punkowego.
#15 kmicic92
To się trochę inaczej pisze The bill.
#16 bratczyk96
W Michałowskim Gminnym Ośrodku Kultury działa zespół grający skoczną muzykę białoruską o miłej nazwie Białe Skrzydła.
#17 Bartek1
Ostatnio natrafiłem na zespół który się nazywa Rozwód w sedesie.

#18 misiek
Bryndza, ale na prawdę fajnie grają, Łydka grubasa, garażowy raj. Wszystko przednia muza. Blade loki jeszcze.
#19 sanklip
Znalezione przed chwilą na YT.
POYƎBY.
E-speak czyta "pojeby". Informacja dla używających innej syntezy - w miejsce E jest zagraniczna litera.
Cis najzieleńszy jest zimą;
ma zwyczaj śpiewać kiedy płonie.
Heilung -
"Norupo".