Ja boję się coś licytować, ale i tak to robię, bo mam dobre serce :D Jest szansa, że z nowu w ogóle tego nie dostanę.
Senter San
Na prośbę uczestników wykaz dotychczasowych zwycięzców. :) | Prezentacja drukarki 3d | daszekmdn | 500 | | Ręcznie robiona czapka | Julitka | 71 | | Nauka podstawowej edycji i obsługi w płatnym programie Goldwave. | Zuza | 30 | | Lekcja gry w Szachy, 1 z 2 | Monia01 | 55 | | Tajemniczy pendrive | EugeniuszPompiusz | 243 | | Gra Go | balteam | 310 | | Wprowadzenie do polskich skrótów brajlowskich | Postukujacy | 91 | | Lekcja gry w szachy, 2 z 2 | jamajka | 80 | | Nasłuch radia na odległość | pajper | 100 | | Szachy kolekcjonerskie | MonikaZarczuk | 305 | | Wykaz skrótów brajlowskich I stopnia w formie papierowej | matius | 190 | | Archiwum nagrań wszelakich zgranych ze starych taśm szpulowych | EugeniuszPompiusz | 206 |
#StandWithUkraine Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.
Kuźwa. Szkoda, że zgłaszanie ofert było do 20 października. Jak zwykle pomysły wpadają w nieodpowiednim momencie. No ale cóż. Może w przyszłym roku mi się poszczęści, o ile dożyję :P
Spróbuj, może przyjmą.
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P
Nie no. Termin to termin. Dla takiego rzezimieszka jak ja raczej nikt nie będzie robił wyjątków :D hoć może i masz rację. spróbować w sumie by nie zaszkodziło.
to nie jest wyjątek, niektórzy dosyłają późnie
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.
Tak tak, też sugeruję napisać do Dawida.
Tak, jak najbardziej można dosyłać oferty. A swoją drogą są nowe.
#StandWithUkraine Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.
Chłopie, ja dosłałąm jedną nawet dziś. Trochę się boję, co z tego może wyniknąć, ale co tam, zaryzykuję.
Dołączam do grona ryzykantów.
Cholera, żeby tylko licytujących nie zabrakło. :D
Ze względu na weekend aukcje na jutro poszły już teraz. :)
2023-10-28 10:34
1 like
Poprosiłbym o info co tam ostatnio się wylicytowało :)
INFP
pajper — Post 54 of 72
2023-10-28 10:36
2 likes
| Pudełko niespodzianka | sylwinka | 170 | | Dłutko made by Pawlink | Postukujacy | 46 | | full service, czyli prawie, pełna obsługa utworu | Julitka | 55 | | pomoc w opanowaniu aplikacji anki | adelcia | 25 | | Wiedźmiński medalion szkoły wilka | kasiadoj | 134 |
ok gdzie mogę wpłacić pieniążki?
a
Po całej akcji wyślę dokładne instrukcje co i jak.
| Ujednolicona międzynarodowa brajlowska notacja muzyczna | Zuzler | 123 | | Zegarek mówiący starego typu | majkmik1981 | 45 |
Chwilowo wyczerpały się oferty. Jestem na etapie konsultowania kilku szczegółów, co opóźniło się przez weekend. Nowe oferty pojawią się dzisiaj po południu.
| Lekcja online języka angielskiego, 1 z 3 | Kat | 25 | | Kręcenie dwoma talerzami od podstaw | Pitef | 35 | | Stare pocztówki dźwiękowe z PRL | Tygrysica | 25 | | Wpis o dostępności | djsenter | 55 |
Będzie jeszcze cuś? Nie miałam czasu się bawić a może by mi się jeszcze coś fajnego trafiło
Happy hacking