Polityka

No i proszę, Ukraina odwdzięcza się nam za pomoc

Założony przez misiek 10 wpisów ostatni wpis 7 dni temu

#1 1 polubienie

Zelenski za to, że nie chcemy ich technicznego zborza niezdatnego do spożycia oskarża nas o układy z Rosją. A ja mówiłem od początku, że z tym człowiekiem jest coś nie tak, że prędzej czy później będą problemy i Ukraina nam tak za pomoc podziękuje. A jeszcze tutaj oskarżano niedawno Monstricka jak mówił prawdę, mówił o tym co się dzieje teraz. I Magmar jakby twoje argumenty z pomocą w tym momencie poszły w pompkę. O to mamy podziękowanie za 2 lata naszej pomocy. Ja tylko nie spodziewałem się, że stanie się to tak szybko.
Bo to Polska, nie elegancja Francja. https://www.youtube.com/watch?v=7_OFT0Irn-I

#2 1 polubienie Edytowano

I kurwa, należą się Monstrickowi publiczne przeprosiny.

Boli i to cholernie boli!
Wojna to pokój. wolność to niewola.
Ignorancja to siła. G. Orwell "Rok 1984"

#3 1 polubienie

Obawiam się, że dadzą nam wpierdol i jedni i drudzy.

#4 1 polubienie

Mówiłem od samego początku, że my jak zwykle dostaniemy po dupie. I już zostaliśmy potraktowani Mużyn zrobił swoje, Mużyn może odejść. Ciekawe czy są jakieś dyskusje po lewej stronie, czyli na prawie całym Eltenie o tym fakcie. Podejrzewam, że nie, bo niewidomusie siedzący w swoim fantastycznym świecie część pewnie nawet o tym nie wie, a druga dalej ślepo wierzy by frajerzyć się dalej.
Bo to Polska, nie elegancja Francja. https://www.youtube.com/watch?v=7_OFT0Irn-I

#5 1 polubienie

dla mnie rosja czy ukraina to jedno i to samo, dostaniemy od tych i od tych i nikt nie będzie pamiętał, że grube pieniądze na ukrainę pakowaliśmy i patrząc na socjal pakujemy dalej

I pakować będziemy.
Ukraina nas wyroluje, kwestia czasu.

Inaczej, to nie zmiana poglądów, bo i jedni i drudzy mają swoje za uszami.
Co więcej wydarzyła się afera zbożowa.

eeetam panieb putin jedziesz bombe bo czas na koniec
pieniondze nie dla kościoła