a który synt tam tera mówi, pytam się bo jest giga promocja
Paulina albo Adam. Też właśnie kupiłam ze względu na promocję. Ale nie wiem, co jest nie tak. Uruchomiłam, ale po za powiedzeniem kampania i opis tego trybu nic do mnie nie mówiło. Używanie strzałek nic nie dało. Dopiero, jak znajomy wszedł na remote play together, cośtam mugł zrobić, ale jakby dźwięki były cicho, a synteza i tak nie przemówiła. Jeszcze spróbuję coś zrobić z okiem, jak się pojawi i wruci ze studiów
Sprubuj poszukać ustawień xbox w wyszukiwarce i tam powinna być obcja niech gry do mnie przemówią czy jakoś tak.
A na jakiej specyfikacji uruchamiasz? Czy na konsoli?
-- (Zuza):
Paulina albo Adam. Też właśnie kupiłam ze względu na promocję. Ale nie wiem, co jest nie tak. Uruchomiłam, ale po za powiedzeniem kampania i opis tego trybu nic do mnie nie mówiło. Używanie strzałek nic nie dało. Dopiero, jak znajomy wszedł na remote play together, cośtam mugł zrobić, ale jakby dźwięki były cicho, a synteza i tak nie przemówiła. Jeszcze spróbuję coś zrobić z okiem, jak się pojawi i wruci ze studiów
--
-- (Zuza):
--
Nie widzę tego
-- (matius):
Sprubuj poszukać ustawień xbox w wyszukiwarce i tam powinna być obcja niech gry do mnie przemówią czy jakoś tak.
--
-- (matius):
--
Sytuacja jest dość ciekawa. Mam świadków. Jak mam połączony kontroler, to jak naciskam strzałki, to mówi chwile, potem jak naciskam kolejną opcje, milknie, a z klawiatóry normalnie działa. Nie mam pojęcia co jest.
oddaj te grafikę xd, też chcem. Ja w promce kupilem MKX i 11 ale z integrą brak szans na mk1
a ja bede mioł 4070, i co :P. Na tą chwilę trza sobie radzić, może shadow PC zakupię, zobaczy się
żaden brak szans. Ja mam integrę, i mogę spokojnie w to grać. Integrę intela, Uruchamianie gry tj, przygotowywanie cieni trwa z jakieś 4 5 minut, ale potem śmiga to to jak złoto, Przynajmniej dźwiękowo, Można sobie ustawić ilość klatek na sekundę więc jak ktoś ma mocny sprzęt z integrą, też może w to grać, Aha, dla potomnych, ponad 100 giga na dysku/karcie/pendrivie/łbie/jakimś innym nośniku trza mieć
A jaką speckę dokładnie?
-- (titomaton):
żaden brak szans. Ja mam integrę, i mogę spokojnie w to grać. Integrę intela, Uruchamianie gry tj, przygotowywanie cieni trwa z jakieś 4 5 minut, ale potem śmiga to to jak złoto, Przynajmniej dźwiękowo, Można sobie ustawić ilość klatek na sekundę więc jak ktoś ma mocny sprzęt z integrą, też może w to grać, Aha, dla potomnych, ponad 100 giga na dysku/karcie/pendrivie/łbie/jakimś innym nośniku trza mieć
--
-- (titomaton):
--
To jest bardzo ciekawe, bo ja mogę grać na języku polskim i na klawiaturze i na padzie.
-- (Zuza):
Dobra, koniec tematu. Po angielsku działa na padzie bez problemów
--
-- (Zuza):
Dobra, koniec tematu. Po angielsku działa na padzie bez problemów
--
Hm, to może i moja by się zakfalifikowała, tylko ten procek trochę słaby bo laptopowy ryzen 5500, więc nie jest to CPU cudowne. NP forzy niechce uruchomić, ma jakiś problem, a ona ma nizszą speckę teoretiko
-- (pates):
Ja teraz gram na radeonie 740M i też się da.
--
-- (pates):
Ja teraz gram na radeonie 740M i też się da.
--