owszem :D, musisz mieć keymappera, chyba tunmi coś zrobił takiego albo już ładnie zrobioną klawiaturkę do swampa, ja miałem przed reinstalką sys, chodziłeś wsadem ctrl fire ITP, więc dać się da
A i czy kupując to konto, czy nie pomożemy rosji? I czy te gry aprona są naprawdę takiej złej jakości, że jeżeli nie masz w co grać to tylko w tedy lepiej kupywać?
Dla mnie osobiście, gość robi całkiem niezłą robotę. Przynajmniej nie tworzy klonów na potęgę jak nie którzy pseudo developerki. A czy "kupywać" warto, nie wiem, ale demo jest, więc na tej chyba podstawie można wydedukować.
-- (bobo22): A i czy kupując to konto, czy nie pomożemy rosji? I czy te gry aprona są naprawdę takiej złej jakości, że jeżeli nie masz w co grać to tylko w tedy lepiej kupywać?
Jarema jest ok. O amerykańskiej narodowości, ale jakaś tam szansa, że szpiegiem jest pozostaje. xD -- (bobo22): ale jeszcze czy kupując to, czy przypadkiem nie wspieram rosji, bo nazwisko jest podejrzane.
A czy kupywanie tego jest groźne jakos? nawet myślę, że aprone ma jeden z przyjaźniejszych modeli subskrybcyjnych, bo nie odnawia ci na chama, tylko ty musisz to zrobić świadomie.
Bardziej spoko tam jest to, że czas nie leci ci jak w jakimś netflixie przykładowo, tylko leci tylko wtedy, gdy jesteś online. Czyli defacto konto sobie może 10 lat stać, jeśli po 10 latach zalogujesz się a nie logowałeś się ani razu po zakupie nadal masz rok gry.