Galaxy Watch, Oppo Watch czy Tick watch - który kupić
Wróć do android#41 pates
Jak się wybierze język trzeba wcisnąć 3 razy koronkę.
#42 guliwer
Dzięki, ciekawe czy u mnie to też tak zadziała. No ale trochę poczekam na dostawę, bo ludzie sięrzucili na te oneplusy.
#43 guliwer
Przyszedł Oneplus Watch 2. Jeszcze trochę się pobawię, ale nie wiem czy nie pójdzie zwrot. Nie można w ogóle np wejść na listę aplikacji, nie moge odpalić whatsappa. Nie wiem czy się da zainstalować CSR na nim, może spróbuję. Po paru godzinach stwierdzam że przepaść to malo powiedziane porównując Applewatcha do wear os. Moze na Samsungach to lepiej działa.
#44 guliwer
i w ogóle dziwna sprawa... Bo wyświetla się na zegarku że ma Android 13 a nie Wear os 4.
#45 pates
#46 pates
Csr zainstalować się da, ale ma to raczej marny sens. Na xiaomi np nie pozwalał się zablokować ekranowi w kółko powtarzxając nazwę tego, co jest podświetlone na ekranie.
#47 guliwer
Okazuje się że po naciśnięciu koronki pojawiają się aplikacje tylko tb ich nie widzi. Hmm ale co chcesz zmienić moje zdanie że dla mnie to jest przepaść? Ja po latach korzystania z AppleWatcha i po tym co widze co się dzieje na tym Oneplusie mam takie zdanie. Powinieneś wiedzieć że tu nie można mówić że to ma mało sensu bo na Xiaomi działa tak na oneplus może inaczej, lepiej albo gorzej. Udało mi się odpalić whatsappa i fajnie t odziała na tym zegarku, no ale reszta... Na tą chwilę dla mnie to przepaśćjest i tyle.
#48 pates
Nie wypowiem się co do one plusa, ale wiem jak to jest na przykładzie xiaomi i samsunga.
#49 guliwer
no właśnie pisałeś o xiaomi i z tego co pisałeś to też dużo gorzej niż apple watch.
#50 pates
Sam system nie był zły. Mierżący ino fakt podejścia producenta do tego zegarka.
#51 guliwer
Kupiłem Galaxy Watch 7. Wszystko niby spoko. Tylko w porównaniu z Apple Watchem 6 działa jak muł... Tak wiem optymalizacja itp, ale mimo wszystko. Więc idzie do zwrotu. I to mnie ostatecznie przekonało do powrotu do Iphona i Apple Watcha, zwłaszcza po tym jak dodali tryb poleceń w wejściu ekranu braila co jest genialnym rozwiązaniem.
#52 DJGraco
Heja,
ktoś testował Pixel Watch? Jak to chodzi z gadaczami, etc?
Mam telefon z Androidem i zastanawiam się nad watchem.
Szajsung raczej nie, bo ja nie mam tej marki telefonu tylko Xiaomi, bo wiem, że nie są te zzegarki do końca kompatybilne. Xiaomi Watch i One Plus mają zrombane interfacey ale nie mam żadnych informacji nt Pixela.
#53 pates
Miałem watch 6 classic, teraz mam watch 6 tylko z powodu niskiej ceny, bo dostałem za dobre pieniądze. I szczerze, jakoś bardziej mi się podoba od classica.
#54 Julitka
Możesz napisać różnice? Bo będę go kupować.
-- (pates):
Miałem watch 6 classic, teraz mam watch 6 tylko z powodu niskiej ceny, bo dostałem za dobre pieniądze. I szczerze, jakoś bardziej mi się podoba od classica.
--
#55 pates
Brak pierścienia i jak dla mnie lepszy design.
#56 Pitef
przecież o ile dobrze pamiętam, tamten z obrotowym fizycznym bezelem był dla ciebie super, i mówiłeś tak ty jak i @Sanklip, że to jest coś cudownego.
#57 pates
Jednak część mechaniczna narażona na uszkodzenia przede wszystkim a z czasem potrafi to trzeć o ekran.
#58 sanklip
Sanklip mówi tak dalej. Dla takich z dwiema lewymi rękami pierścień to rozwiązanie jak znalazł. Hm. Narażone na uszkodzenia może być wszystko. Latam z nim wszędzie, nawet w kuchni użęduję. Śmiga jak ta lala. Nie narzekam. Na temat różnic się nie wypowiem niestety, bo ten bez pierścienia miałam w ręku przez kilka sekund i średnio pamiętam.
Cis najzieleńszy jest zimą;
ma zwyczaj śpiewać kiedy płonie.
Heilung -
"Norupo".
#59 pates
Niby ciekawy bajer ten pierścień, ale po czasie człowiek stwierdza że to jednak jest faktycznie raczej bajer niżeli coś użytecznego na co dzień, a po za tym dzięki jego brakowi jest większa przestrzeń robocza dla palców w tamtym miejscu.
#60 Pitef
Nie powiedział bym. Przecież fizyczny pierścień jest zastąpiony tym cyfrowym. Jak kto woli.