DerekMerced — Post 101 of 231
More than often, we don't take advantage of the beauty all around us Oh, more than often, take each other's time for granted Cause we're always around us, oh yeah Like the building skies, we don't appreciate the sun Until it rains, girl, we never do Try to see it like a child All the innocence in everything we do A beautiful, beautiful love Love, love, that's who you are What a beautiful, beautiful love Love, love, that's who you are Every day we wake up is a blessing Yeah, consider everything we do A new beginning A chance to start over And who knows, we ain't perfect That's far from our usual The journey's more than worth it I hope this feeling's mutual What a beautiful, beautiful love Love, love, that's who you are What a beautiful, beautiful love Love, love, that's who you are Yeah, your heart is gone Yeah, my heart is yours Wouldn't have it any other way That's what we're made for What a beautiful, beautiful love Love, love, that's what we are Beautiful lovers won't be out ahead Like the building skies, we don't appreciate the sun Until it rains, girl, we never do Try to see each other's time for granted Like the building skies, we don't appreciate the sun Until it rains, girl, we never do try to see it like a child all the innocence in everything we do what a beautiful, beautiful love love, love, that's who you are what a beautiful, beautiful love love, love, that's who you are yeah, your heart is there yeah, my heart is yours wouldn't have it any other way that's what we're made for what a beautiful, beautiful love love, love, that's what we are beautiful love is what we are, yeah hey, ooh, hey, ooh, hey a beautiful, beautiful love is who you are hey, ooh, hey, ooh, hey a beautiful, beautiful love is who you are love love you
De menekülök el, inkább elvérzem, de recsit nem félek a horctól sem, folyton csak keresem, de késő már, vét a szavom neki bárhol jár. De menekülök el, inkább elvérzem, de recsit nem félek a horctól sem, folyton csak keresem, de késő már, vét a szavom neki bárhol jár. Helyetlen nap alatt nem nyomomba jár a baj, de néha minden olyan szürke, néha minden olyan szarja. Ezer veszélyes elkedik rám, én is hajtok, de aki nem fogja maga padlót, abból nem is lehet bajnak. A virág romlott el, vagy csak a pár inkább széttudok volna végül, hát még ettől csak még jobban kikészülök. Elcseztem szerelmet, elhajtottak sok barátot, elbuktam sok csatát, megharcolt, de mégis kiállak. Magad eztok megvertek a számom, de bekerültem, és mi az, hogy fejem magányomba sem lehettem erőtlen. Felállok, akkor is összetörhez, de nem török meg, a rossz emlékek haltanak olyat, az évet tovább borögnek. Megtanítanak arról, minden lépés más irányba, vissza a boros lábni mellőt, végig kell járnod a sárról is. Nem adnak semmit indiával, szólok, még élek, de inkább kétszer szemügyek, mint hudra szótra lépjek. Ha nánynak ülök el, inkább elérszem, de erre csak nem félek a hoztól sem. Folytatok, csak kell sem, de késői már, itt össze van neki, bárhova jár. Ha nánynak ülök el, inkább elérszem, de erre csak nem félek a hoztól sem. Folytatok, csak kell sem, de késői már, itt össze van neki, bárhova jár. Újabb rejtje, nekint úgy indulok el, hogy a kiáltástalan sábrudóságon túl kell tetsziel. De hajtott fejesítálok a meróba, hogy ezt a menben, ne lássák ezt a színetet, miért a hástának a helyemben. Azért repül a páratom, mert ez a vonok az ágyomba, az árat szóltatokom, de mit a kezed, én mutatom, ebben a részletben is olyan, fel kell klikok ára a nap alatt. Ha bennem légy, légy teszőcsíktől, minden álmom zaptatott. Újabb rejtje, nekint úgy indulok el, hogy a kiáltástalan sábrudóságon túl kell tetsziel. De most az artónak hírok között is erpestek a témusok. Még akkor is, hogy érzdem azt, életet ég hozott. Mester szólítok róga, kizdök a rossz hiába fáj, és ki szívtuk banás nézőt, mi sem mondom azt, hogy kár mi ezt. Nem adnak semmit ingyen, harcolok, mígy hírek, de inkább kétszer szemlegyek, mint ahogy rossz túl tanítják. Ha bennek ülök el, inkább elvérszem, gyere csak nem félek a halctól sem. Folytom csak keresem, de dicsőj már, itt a szavam neki bárhova jár. Ha bennek ülök el, inkább elvérszem, gyere csak nem félek a halctól sem. Folytom csak keresem, de dicsőj már, itt a szavam neki bárhova jár. Hiába támad a világ rám, tudom, hogy valaki még vigyáz rám. Hiába kéred, nem otthatom fel, bármi az ára, én nem megyek el. Sokszor hitot veszem be, hogy egyszer csak úgy elépek, nem kellenek álmok, és nem kellenek remények. Minden eggyes gondolattal, ahhoz, hogy túl közelebb, ha felhúgat az ország, bármilyen vágón le a kötelet. Inkább úgy süt, inkább tegtek, és érinom a sorsomat, nem leszek majd pipka, aki veled egy-két bulogat. Itt életnek hívják azt tovább, nincs étel az asztalon, ti meg leléptek a diplomába, én is eztok asztalon. A vadon majd megbecsülnek, mesebeli történet. Itthon kussasz róla, hogy életben vagy történel, mert nincs egy könnyebb út, maximum. Másikat választhatsz, sokat fogsz még szenvedni, mindegy. Mindenre választok, szívázzak majd én is, hogy a rossz irányt megjelöljem, de nem nézek majd érti körbe, hogy magamat szembe köpjem. Nem adnak semmit indent, harcolok, mint élek, de inkább kétszer szembedjek, mint hogy rossz útról épjek. Nem legyenek jól, akár inkább elérzem, de egyet nem félek a harctól sem. Vajtok, csak el sem, de bícsőim áll, itt a szavon neki bárhol bejár. Nem legyenek jól, akár inkább elérzem, de egyet nem félek a harctól sem. Vajtok, csak el sem, de bícsőim áll, itt a szavon neki bárhol bejár. NAMASTE
Feliratok az Amara.org közösségétől Amara.org közösségétől Amara.org közösségétől Amara.org közösségétől Amara.org közösségétől Amara.org közösségétől Amara.org közösségétől
okay so um i was wondering something about kits.ai um i was wondering how can i make an ai cover with like the instrumentals and all that like you can with youtube but like how can i how can i make an ai cover of like an audio file with kits.ai because youtube has a kits.ai now has a um limit for how many uh how many uh uh youtube conversions you can do um which is kind of stupid so i was wondering if there was a way to make an ai cover out of an audio file um and it will still it would still split the uh instrumentals and vocals and all that i was wondering if that was possible
You are my final word desirably When I say I want it that way But we are two worlds apart Can't reach to your heart When you say that I want it that way Tell me why it ain't nothing but a party Tell me why it ain't nothing but a mistake Tell me why I never bothered you say I want it that way Am I your fire? Your one desire? Guess I know it's too late But I want it that way Tell me why it ain't nothing but a party Tell me why it ain't nothing but a mistake Tell me why I never wanna hear you say I want it that way Now I can see that we're falling apart From the way that it used to be, yeah No matter the distance I want you to know That deep down inside of me You are my fire Your one desire You are my fire Don't wanna get stuck And neither can all I Ain't nothing but a mistake Wanna hear you sign And I wanna hear you say Oh yeah that I want it that way Tell me why it ain't nothing but a party Tell me why ain't nothing but a mistake? Tell me why I never wanna hear you say All I wanna hear is I want it that way Tell me why ain't nothing but a heartache? Ain't nothing but a mistake Tell me why I never wanted you to say All I wanna hear is I want it that way Does something need a way?