Chce formata! Rozwiązany
Wróć do Problemy z oprogramowaniem#21 daszekmdn
Czemu nie czytasz uważnie wpisów w wątku? Pisałem przecierz że nie mogę mu go przynieść bo nie ma jak
mi tego w sql zgrać a do niego do domu nie pojadę! A laptopa mu do domu nie dam, bo to jeszcze bardziej
niebezpieczne.
#22 pates
a no racja. A gdy by on umieścił to w chmurze wiesz takiej z kilkaset gigabajtami dla jednego usera a
ty byś to pobrał?
#23 daszekmdn
Nauczcie się czytać wpisy bo mnie za chwilę coś strzeli!
Pisałem przecierz, że nie ma tyle internetu, bo ma mobilny z limitem chyba 2 gb.
#24 pates
No sorka, ale nie zauwarzyłem. A gdy byś tak jeśli byś mugł wyciągnął inny dysk, kupił obudowę do dysków
pod usb i mu to dał?
#25 lwica
Daszu muwię weź pendriva pustego mu daj i on skopiuje tyle ile się zmieści potem ty wgrasz sobie usuniesz
z pendriwa i znowu i tak zgrać najprościej
#26 daszekmdn
ale tak to latami będziemy to zgrywać a dysku innego nie mam a z laptopa nie wyciągne.
#27 pates
no to jest problem. A jakby on w chmurze umieszczał po kawałku to 2gb chyba by się tak nie dało we znaki?
#28 daszekmdn
Ale jak po kawałku, weź, nie da sie tak.
#29 lwica
a czy to jest jeden wielki plik czy kilka mniejszych bo jak mniejsze no to można zawsze powysyłać drogą
tt fb czy jakoś tak
#30 misiek
Pates- a co by to zmieniło, jak by on włożył dysk w inną obudowę?
#31 pates
Inny dysk, w obudowę nie ten
#32 daszekmdn
@lwica, dziewczyno, ja na ciebie siły nie mam.
Piszę że typ ma limit 2gb wiec co to za rużnica czy wyśle tt czy czymś innym, i tak mu pobierze gb przecierz
a pliki są różne a po pliku pobierał nie będe!
#33 daszekmdn
Potrzebna mi jest porada z formatem dysku a nie porada co ja mam zrobić, głupi nie jestem rozwiązania
sam eliminowałem i zostało tylko to, jeśli nie macie pomysłu jak zrobić to z dyskiem to nie piszcie,
bo nie chce mi się czytać o oczywistych oczywistościach.
#34 zywek
wymaż tablicę partycji na dysku :D.
#35 misiek
Może to wyda ci się głupie co teraz powiem, ale zrób mu pełnego formata nie szybkiego. Wiem, że to długo
#36 misiek
, ale ryzyko odzyskania danych będzie miejsze. Po tym zawal go jakimiś nie zbyt znaczącymi dla ciebie
#37 misiek
plikami i znowu zformatuj. Z tego co wiem nadpisanych plików nie da się odzyskać w żaden sposób. No chyba,
#38 misiek
że kolo ma laboratorium co jest niemożliwe.
#39 daszekmdn
No ale jak pełny format? Format inny niż ten windowsowy?
#40 pates
Zobacz czy nie ma appek do formatowania