Mizi, tak czy siak, żeby cokolwiek wrzucić na iPhone jest potrzebne coś dodatkowego, nie ma możliwości zwykłego skopiowania, dodatkowo niestety iPhone sam sobie segreguje pliki muzyczne według tagów, po albumach., nie ma możliwości wyboru katalogu docelowego według własnego upodobania, w androidzie możemy podłączyć do telefonu pendraka i w drodze na niego coś skopiować bezpośrednio z tegoż pendraka, co w iPhone jest niemożliwe. Jesteśmy na wakacjach, przesadziliśmy ze zdjęciami i filmami, zapchaliśmy całą pamięć, a do domu daleko, wystarczy mieć przy sobie dodatkową kartę pamięci microSD lub pendraka, przerzucamy zdjęcia i filmy i mamy wolną przestrzeń dyskową w telefonie. Dzisiaj nie trudno ją zapchać mając do dyspozycji zdjęcia o rozdzielczości ponad 4000 px oraz filmów 4k
Dziękuję wszystkim tym, którzy mnie wspierali i pomagali, wszystkim tym, z którymi miło się gawędziło i spędzało czas. Ostatnie zdarzenia przyspieszyły moją decyzję, odchodzę. Na koniec chciałem pogratulować moderatorom grupy o telefonach, Samodzielność oraz Polskie społeczeństwo działań skutkujących tym, że nie chce się tutaj zaglądać Mają wyłączność na słuszność, user nie ma prawa mieć innego zdania, a jeśli takowy broni swoich racji spuszczają ze smyczy swoją obronną maskotkę. Działania władzy pokazują jedynie, że wspomniana moderacja ma w głębokim poważaniu to co miśli zwykły user bez uprawnień moderatorskich, bo kimże taki user jest.. Brak wyjaśnień, merytorycznych, podpartych choćby regulaminem, to brak szacunku. Jak to nawet namiastka władzy potrafi uderzyć do głowy... Aha, kroplę czary przelał ban otrzymany za to, że napisałem do maskotki moderatorek, że się podlizuje, żałuję jedynie, że nie napisałem kulturalnie, a nie zgodnie z moimi zasadami, że zawsze piszę to co myślę, czyli, że liże dupę.
Denis, ale ktoś może np nie chcieć za nie płacić. Łysy, tu nie chodzi o szpanerskie dzwoneczki, ile bardziej, przynajmniej u mnie, o te jak najcichrze. I tu się pojawia pole do wrzucenia czegoś innego niż standardowe. Mój dzwonek to poprostu dźwięk telefonu, taki do bólu typowy. Żadnych muzyczek. Dźwięki na wiadomości grupowe whatsapp też sobie wyciągnąłem z kądźtam, bo było to ciche kliknięcie, tak samo na wiadomość prywatną jest osobny, cichutki ale dla mnie słyszalny dźwięk.
____________Panu się zdaje, że życie polega na tym, żeby dorosnąć. Co? Być dorosłym; zdać egzamin; zadośćuczynić normom. A co to jest norma? Czy pan, jako psychiatra może mi odpowiedzieć? Co to jest norma? Nie może pan, bo to jest g**no.
Denis, zdajesz sobie sprawę ile kosztuje chmura? I to nie jednorazowo, poza tym będąc za granicą życzę Ci powodzenia w zrzucaniu do chmury zdjęć korzystając z roamingu gdzie masz jedynie 2GB internetu. Nie dość, że musisz becalować za chmurę to jeszcze trzebnie Cię rachunek po powrocie, przekraczający koszty pobytu na wakacjach.
Dziękuję wszystkim tym, którzy mnie wspierali i pomagali, wszystkim tym, z którymi miło się gawędziło i spędzało czas. Ostatnie zdarzenia przyspieszyły moją decyzję, odchodzę. Na koniec chciałem pogratulować moderatorom grupy o telefonach, Samodzielność oraz Polskie społeczeństwo działań skutkujących tym, że nie chce się tutaj zaglądać Mają wyłączność na słuszność, user nie ma prawa mieć innego zdania, a jeśli takowy broni swoich racji spuszczają ze smyczy swoją obronną maskotkę. Działania władzy pokazują jedynie, że wspomniana moderacja ma w głębokim poważaniu to co miśli zwykły user bez uprawnień moderatorskich, bo kimże taki user jest.. Brak wyjaśnień, merytorycznych, podpartych choćby regulaminem, to brak szacunku. Jak to nawet namiastka władzy potrafi uderzyć do głowy... Aha, kroplę czary przelał ban otrzymany za to, że napisałem do maskotki moderatorek, że się podlizuje, żałuję jedynie, że nie napisałem kulturalnie, a nie zgodnie z moimi zasadami, że zawsze piszę to co myślę, czyli, że liże dupę.
Raczej większość użytkowników jest świadoma swoich poczynań, i zdaje sobie sprawę z tego, że jest mało miejsca zgrywając sobie wcześniej zrobione zdjęcia do komputera bo tak też można.
Denis, tu nie chodzi o świadomość, ale o czas i miejsce oraz daną chwilę, bywa, że mamy pustą pamięć, nie zawsze jest jej dużo, nie wszystkich stać na iPhonez ponad stu gigową pamięcią. ZNie wim czy pamiętasz czasy aparatów fotograficznych na klisze? Człowiek był świadomy, że posiada dwa czy trzy filmy 36 klatkowe, a i tak wciąż klisze się kończyły w połowie turnusu lub wcześniej, nie to było jednak najgorsze, bo zawsze można było dokupić, ale mimo tej świadomościklisza kończyła się w trakcie jakiejś fajowej zabawy, więc nie pisz tutaj o świadomości, bo kiedy nadchodzi spontan, świadomość odchodzi na plan dalszy.
Tak czy tak, jak ktoś potrzebuje kart sd to android, ktoś bezproblemowej obsługi ponadwszystko, to iphony albo samsungi w sumie, i jeszcze kilka punktów, kto co woli, mam tylko nadzieję, że te durne iphony z 10 lat wytrzymają, bo coraz mniej ludzi je kupuje cośtak mi się zdaje, ale głowy sobie nie dam uciąć, tak czy tak, na pewno sprzedarz ich spadnie, bo składane iphony będą później niż takie samsungi i różne bajery w iphonach wolniej wchodzą. A niech iphone sobie żyje, bo co 2 systemy ścigające się o klienta, to nie 1
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.
Balteam- właśnie dałem komuś w prezencie pięcioletniego Iphonea 5. I po za wymianą baterii nic mu nigdy nie dolegało i nie dolega, a w Samsungu Galaxy s4 w wakacje odkleiła mi się szybka aparatu od tak sobie.
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.
Ooo mój samsung;D Teraz telefony raczej kupuje się szybko i wymienia się szybciej, androidy po prostu jak chcesz kupić za 1000 zł to nie czekaszz aż samsung galaksy s8 spadnie do tej ceny, tylko kupujesz coś z niższej półki. Iphone nie ma wyboru w sumie, musi być długo wspierany i dostępny za 1000 zł kiedyś, czyli taki 3 letni iphone ktoś kupi i on musi mieć aktualizacje.
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.
Nawet miałem wymieniać cały moduł aparatu, ale chyba jednak odpuszczę. Tak czy tak- jakby nie było wszystko działa. Jakiś Huaway by pewnie tych lat nie wytrzymał. Co do Iphonów- jest dalej w sprzedarzy Iphone Se za ok 1200 zł nowy, i najbliższe aktualizacje napewno dostanie, a byćmoże przez następne dwa, albo nawet trzy lata.
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.
No ja i tak będę się upierał, że usiedli na laurach. Voiceover jest zaniedbywany, nie opserwują obecnych trendów jeśli chodzi o interfacey aplikacji i w związku z tym coraz więcej aplikacji jest mniej dostępnych niż na antku. Co do systemu, jest coraz gożej. Wypuszczają coraz więcej bubli, dla czego nikt z was nie wspomni o jazdach z linijkami brailleowskimi?
Bo pewnie mało kto tego używa. Ostatnio mój kumpel, zapalony brajlista na androidzie odkrył brltty i jest pod wielkim wrażeniem. Nie ma tego w sklepie play, ale ponoć warto.
____________Panu się zdaje, że życie polega na tym, żeby dorosnąć. Co? Być dorosłym; zdać egzamin; zadośćuczynić normom. A co to jest norma? Czy pan, jako psychiatra może mi odpowiedzieć? Co to jest norma? Nie może pan, bo to jest g**no.
To Kolego tajanie masz baaardzo nieaktualne informacje, bowiem błąd z linijkami brajlowskimi został już naprawiony. Także tego... prosił bym o nie wypisywanie bzdurnych komentarzy.
w każdym razie to jaki system stabilny był kiedyś a jaki jest obecnie no to niestety różnica jest, jak tak śledzę od 7 do 12 a 11 i 12 miałem już w wersjach beta i wiem jak to się zmieniało jeszcze przed publikacją.
no i od dwónastki od jej pierwszych wersji do teraz nawraca się kłopot z ekranem blokady. Znika i pojawia się co jakiś czas. Zwykle można sobie z nim poradzić restartując, ale co jakiś czas nawraca. Po aktualizacji na jakiś czas jest spokuj, ale albo przy następnej wychodzi albo nawet po jakimś czasie od uruchomienia.
Skąd ty masz takie informacje? Ja osobiście posiadam Iphone, i u mnie żaden z wymienionych przez ciebie problemów nie występuję. Owszem, zgodzę się z tym, że Ios 11 to kompletna klapa, ale w 12 większość błędów została już naprawiona.
Mam 6S i od czasu do czasu masz tak, że ni holery nie wydostaniesz się z ekranu blokady, przycisk odblokuj dla voiceover jest nie widoczny, on jest bo pytałem widzących ale nie widzać go. Coś takiego widziałem dopiero w dwónastce, nigdy wcześniej. I to jak duch pojawia się i znika.
Przycisk odblokuj to zniknął z ekranu w raz z pojawieniem się Ios 10. Po za tym Ios12 działa bardzo stabilnie i nie ma żadnego z podanych przez ciebie błędów. Po za tym jeśli w ogóle używałeś tylko bety to o czym my rozmawiamy? Beta jest tylko wersją testową i ma prawo być niedopracowana. W ogóle śmiem wątpić, że masz Iphonea.
This site uses cookies to enhance your experience.