Nie musi mieć nie wiadomo czego ani być nawet jakoś specjalnie aktualizowany bo protokół od lat ten sam ;). Vip mód to zbyt drogie, a w sumie dobry wynalazek. Ktoś coś innego? Tylko nie Mushz. Nie wiem, nie polubiłem się z wspomnianym kilka lat temu.
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P
No właśnie mush. :D dość prosty i przejżysty, a przy okazji ma tyyyyle możliwości customizacji, że głowa mała. Jak chcesz coś prostego do bólu to windowsowy telnet ujdzie w tłumie.
„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.
No to i tak mush chyba najbardziej dostępny, zainstaluj go, dodaj wtyczkę mush reader chyba i out put coś tam i starczy. Z całej reszty musisz korzystać. kontrol 1 kontrol 0 chodzisz po linijkach tekstu, kontrol tab bodajże albo sam tab zmieniasz czy masz być na oknie gdzie wpisujesz tekst, czy tam gdzie ma ci się wyświetlać cały tekst, który mud wysłał, jak jesteś na tym drugim to strzałką góra dół możesz czytać wszystko. Testowałem kiedyś jakieś klienty chyba od laca, no ale nawet jak coś jest dostępne, to nie jest prostsze od mush-z, albo też jest płatne.
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.
W Vip mudzie po tym co wpisałem chodziłem normalnie strzałkami góra dół tabem na pole gdzie wyświetlały się komunikaty. Czegoś takiego szukam a nie zabawy w milion skrótów.
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P
Nie musisz używać tych ctrl+1 do 9 jak nie chcesz, ale dla mnie to jest wygodniejsze szybko podejrzeć ostatnie dwie, trzy linijki zamiast przechodzić do outputa, tam strzałkować i znowu wracać do command line. Jedyna skomplikowanie musha to fakt, że trzeba dodać mush-z reader i output function do świata, żeby to ci działało, ale to się robi tylko raz dla danego muda.
Można mu zadać, aby z automatu dodawał te wtyczki do każdego świata.
Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.
Mush to najlepiej działa z Jawsem, moim zdaniem. :) Kursor jaws i nie muszę bawić się w żadne okienka i bieganie po nich. Mudlet pracuje nad dostępnością, obecnie w fazie testów.
This site uses cookies to enhance your experience.