Tyle ile będzie trzeba by coś konstruktywnego z tego wynikło.
-- (daszekmdn): Jak bym nie wiedział, to bym nie pisał. Sam angażowałem się w wyjaśnienie sprawy. Długo można wytrzymywać ciągłe doszukiwanie się problemów na siłę, wyciąganie i pranie publicznie brudów etc ale ile można?
A ja CI odpowiem, że sam sobie to robisz, jeśli znasz moją narrację i świadomie w chodzisz w moje wpisy tzn., że wiesz co czynisz.
Szczególnie, że tytuł wątku sugerował treść dyskusji.
-- (daszekmdn): Jak bym nie wiedział, to bym nie pisał. Sam angażowałem się w wyjaśnienie sprawy. Długo można wytrzymywać ciągłe doszukiwanie się problemów na siłę, wyciąganie i pranie publicznie brudów etc ale ile można?
Widzę, że za spokojnie było na forach i komuś się zechciało rozpętać kolejną burzę. Najciekawsze, że nigdy w sprawie nie dostałem ani jednej wiadomości od samej zainteresowanej autorki bloga.
Wordpress domyślnie nie tworzy haseł, nie pozwala na logowanie do panelu, dopiero po ich ręcznym ustawieniu z poziomu Eltena. To, jak kto zarządza swoim blogiem, jest już niestety albo stety kwestią samych zainteresowanych. Jeśli hasło jest banalnie proste, trzeba się liczyć z tym, że albo ktoś złośliwy, albo bot jakich wiele do takiego bloga się dobierze. I nie jest to wadą ani Eltena, ani Wordpressa.
Jak stworzycie proste hasło do banku, trudno winić ten bank o utratę pieniędzy.
Ale ode mnie parę lat temu dostałeś. I nikt z Was nie napisał publicznie, że to było Wasze niedopatrzenie, a teraz znowu umywacie rączki. Jak robicie dobrą robotę, też publicznie o tym mówię. A teraz proszę powiedz jak się przed takim włamaniem zabezpieczyć, gdzie został popełniony błąd, wszak wątek dotyczy poważnego blogowania.