Oprogramowanie

Szukam konwertera

Założony przez Celtic1002 54 wpisy ostatni wpis 12 miesięcy temu Strona 1 z 3

Dzień dobry.
Jest tyle tematów, a jednego konkretnego nie ma. A po co zakładać 150000 różnych?
Szukam konwertera, był kiedyś taki mały programik, który konwertował ze starego TXT na UTF8, nawet całe foldery tak ciągnął. Ktoś coś?
"Trzeba być wielkim przyjacielem, żeby przyjść i przesiedzieć z kimś całe popołudnie tylko po to, żeby nie czuł się samotny. Odłożyć swoje ważne sprawy i całe popołudnie poświęcić na trzymanie kogoś za rękę."

Anna Frankowska

A nie przypadkiem Grzegrzółka?
Dziękuję wszystkim tym, którzy mnie wspierali i pomagali, wszystkim tym, z którymi miło się gawędziło i spędzało czas.
Ostatnie zdarzenia przyspieszyły moją decyzję, odchodzę.
Na koniec chciałem pogratulować moderatorom grupy o telefonach, Samodzielność oraz Polskie społeczeństwo działań skutkujących tym, że nie chce się tutaj zaglądać
Mają wyłączność na słuszność, user nie ma prawa mieć innego zdania, a jeśli takowy broni swoich racji spuszczają ze smyczy swoją obronną maskotkę.
Działania władzy pokazują jedynie, że wspomniana moderacja ma w głębokim poważaniu to co miśli zwykły user bez uprawnień moderatorskich, bo kimże taki user jest..
Brak wyjaśnień, merytorycznych, podpartych choćby regulaminem, to brak szacunku.
Jak to nawet namiastka władzy potrafi uderzyć do głowy...
Aha, kroplę czary przelał ban otrzymany za to, że napisałem do maskotki moderatorek, że się podlizuje, żałuję jedynie, że nie napisałem kulturalnie, a nie zgodnie z moimi zasadami, że zawsze piszę to co myślę, czyli, że liże dupę.

Wcale nie przypadkiem. Też korzystam.

A ja nie wiem, czy Gżegżółka. :) Ale skoro mówicie, że Gżegżółka, to lecę porać. :) Dzięki.
"Trzeba być wielkim przyjacielem, żeby przyjść i przesiedzieć z kimś całe popołudnie tylko po to, żeby nie czuł się samotny. Odłożyć swoje ważne sprawy i całe popołudnie poświęcić na trzymanie kogoś za rękę."

Anna Frankowska

Hej. Mam nadzieję, że ktoś śledzi ten wątek i mi odpowie. Co mam zrobić, bo zainstalowaam przed chwilą format factory i jak mam folder>wyślij do to tam nie ma format factory. Jak to naprawić?
Happy hacking

To nie jest w wyślij do, w samym menu kontekstowym masz format factory.
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

Nie mam. A kiedyś miałam w wyślij do
Happy hacking

Ciekawa rzecz z tym Format Factory. Instalator jest niedostępny. Da się to jakoś?

Ja dawałam radę. Ale do wyrzucenia to. Konwertuje tylko niektóre pliki. Cool Utils total audio converter. teraz to będzie mój nowy konwerter, też nie bez wad, ale dopuki znajdę coś lepszego
Happy hacking

Ja używam teraz GoldWave do konwersji plików i jest świetnie!

Ja mam DB Poweramp i to jest ok, ale płatne.

Banned

A u mnie zarówno do odtwarzania jak i do konwersji na windzie foobar, na macu xld.

Witajcie!
A czy ja mogłabym mieć do Was prośbę, żebyście mi pliczek przekonwertowali? Moje konwertery nie dają rady a plik bardzo by mi się przydał
Happy hacking

Możesz mi podesłać tn pliczek, mogę spróbować.
Napisz tylko na jaki format chcesz mieć to przekonwertowane.
Dziękuję wszystkim tym, którzy mnie wspierali i pomagali, wszystkim tym, z którymi miło się gawędziło i spędzało czas.
Na koniec chciałem pogratulować moderatorom grupy o telefonach, Samodzielność oraz Polskie społeczeństwo działań skutkujących tym, że nie chce się tutaj zaglądać
Mają wyłączność na słuszność, user nie ma prawa mieć innego zdania, a jeśli takowy broni swoich racji spuszczają ze smyczy swoją obronną maskotkę.
Działania władzy pokazują jedynie, że wspomniana moderacja ma w głębokim poważaniu to co miśli zwykły user bez uprawnień moderatorskich, bo kimże taki user jest..
Brak wyjaśnień, merytorycznych, podpartych choćby regulaminem, to brak szacunku.
Aha, kroplę czary przelał ban otrzymany za to, że napisałem do maskotki moderatorek, że się podlizuje, żałuję jedynie, że nie napisałem kulturalnie, a nie zgodnie z moimi zasadami, że zawsze piszę to co myślę, czyli, że liże dupę.

na ogg. Jest w moich plikach i zaczyna się na d. Z góry dzięki
Happy hacking

I chyba wiem z jakim problemem się borykasz :)
Po konwersji na ogg nie słychać tego pyknięcia :)

Zbyt krótki pewnie

Looknij na PM.

aa czyli nic z tego nie będzie?
Happy hacking

Skoro mówię looknij, to jest. :D Goldwave for ever.