____________Panu się zdaje, że życie polega na tym, żeby dorosnąć. Co? Być dorosłym; zdać egzamin; zadośćuczynić normom. A co to jest norma? Czy pan, jako psychiatra może mi odpowiedzieć? Co to jest norma? Nie może pan, bo to jest g**no.
____________Panu się zdaje, że życie polega na tym, żeby dorosnąć. Co? Być dorosłym; zdać egzamin; zadośćuczynić normom. A co to jest norma? Czy pan, jako psychiatra może mi odpowiedzieć? Co to jest norma? Nie może pan, bo to jest g**no.
Chomikuj jeszcze działa, ale ile zostało? News jest z Października. Szkoda, jeszcze y tyyyle rzeczy mam do pobrania. Bardzo tam dużo jest cociażby handsupowych bootlegów. Albo relków scenowych. Nie wykluczone, że się mogą zwinąć.
nie martwcie się chomik nie zniknie tylko jak ktoś da jakiś film który ma prawa autorskie, to właściciel chomikuj.pl będzie pociągnięty do odpowiedzialności
Coś chybazaczyna się dziać. Robią cos z wyszukiwarką, nie znajduje mi tego co znajdowała wcześniej, nawet jak wpisuję dokładną nazwę pliku, który jest dalej na serwerach. Po wpisaniu np frazy empyre one bootleg mix jest zero wyników a kiedyś np była tego masa.