Transcription
Marian, do domu już, ty łysapało! Helena, ja żądam rozwodu! No i jedź ty! Co Sybanta możesz żądać? Żądam rozwodu. A... a to jakie ma... nie...
Marian, do domu już, ty łysapało! Helena, ja żądam rozwodu! No i jedź ty! Co Sybanta możesz żądać? Żądam rozwodu. A... a to jakie ma... nie...
W Mariana Paździocha gra Ryszard Kotys. On już ma osiemdziesiąt parę lat na karku, więc no... Ale się nieźle trzyma, no bo gra od dziewięćdziesiątego dziewiątego roku, czyli od samego początku jak kiepscy powstały. Ale dobrze ci wychodzi naśladowanie Paździocha. Także pozdrawiam. Dziękuję.
Nie wiem, czy masz... Niestety muszę Was zasmucić, ponieważ w tym roku, właściwie to wiosnę tego roku, prawdopodobnie nie ukażą się nowe odcinki Świata Według Kiepskich. Z przyczyn pewnych, że tak powiem, technicznych, prawdopodobnie te odcinki będą nakręcane dopiero w czerwcu, a dopiero ukażą się jesienią tego roku. Także, no cóż, tak już czasami bywa w końcu. Tak musiało być. Także pozdrawiam. Mieję godnie życia.
No to i tak będą te stare puszczać co chwila, wałkować, na razie. Bo tak robią teraz.
Może to, że nowe się nie ukazało, to nawet może lepiej, bo im nowsze odcinki, tym nie jest to już to samo, nie jest to śmieszne, nie jest to żenujące, ale ogólnie oglądałem to bardzo fajny serial, nie powiem, że nie, ale tylko te stare odcinki, tak gdzieś do, nie wiem, czterdziestego, może trzysta pięćdziesiątego. Do pięćdziesiątego.
No tak niestety często jest, że im nowsze odcinki, to tym są gorsze już takie.
Wczoraj czytałem na internecie, że Ryszard Kotys miał jakiś czas temu poważne zapalenie płuc, ale już z tej choroby jako tako wyszedł. Natomiast problem jest tego typu, że niestety ma problemy z pamięcią. Zresztą sami wejdźcie na YouTube i zobaczcie.
Wpisz w internecie na YouTube już konkretnie wpisz sobie Ryszard Gotysz chory gdzie od razu się wyświetli jego pierwsza pozycja
Dobra, dzięki. Sprawdzę to. No. Czyli... Jak by to powiedzieć? Dalsza produkcja wstrzymana.
Tak mają się pojawić te nowe odcinki jesienią Nie wiadomo czy ten aktor będzie w niej grał Bo z tego co tak jak wspomniałem jego stan zdrowotny pozostawia wiele już do życzenia Ale czas tak naprawdę pokaże No co no mają być z tego co słyszałem zdjęcia gdzieś początkiem lata Poza tym też słyszałem że z Andrzejem Grabowskim też jest nie najlepiej Też mu w jakimś stopniu I zdrowie szpankuje I to tak że No cóż no Zobaczymy jak to będzie dalej wyglądać Generalnie tyle
No i ciekawe, ciekawe jak to dalej zrobią, jak się okaże, że on nie będzie grał to jak, to pewnie zrobią coś takiego, że on umarł niby, albo coś takiego, nie wiem, czasami tak robią też. A czy to był smog, to był i taki krzywy smog? Jak jakiś aktor już jest albo umiera, albo coś, to robią coś takiego, że po prostu... Sami kozaś grocie konapkę. No, w scenariuszu też, że on umarł. Nie, nie daj. Albo nowych, ale raczej sobie kogoś nowego nie wyobrażam już, żeby w tej roli był akurat. Powiół? Matko.
Nie, nie, nie, to pewnie jakby się okazało, że nie może grać, to pewnie by się okazało, pewnie by, że tak powiem, po prostu albo by ucięli jego wątek, tak samo jak zrobili to w przypadku Śp. Bohdana Smolenia, albo faktycznie mogliby tak to rozegrać, że niby, że umarł, no i tyle. Nie wiem dokładnie, jak to było w przypadku śp. Krystyny Bergmanne, no teraz, jeżeli są tam jakieś wyzmianki o tym, no to mówią po prostu, że ona nie żyje, znaczy, że jej mamusia nie żyje, tak, bo to... niby była Helenki babcia, więc, Helenki matka, więc nie żyje, więc może być tak, że albo pominął ten wątek, albo po prostu okaże się, że faktycznie będzie na to, że faktycznie ten zawał, który był wielokrotnie wspominany w odcinkach Helenka mam zawał, w końcu będzie już na amen. No ale to jeszcze się okaże dopiero jesienią, także... pozdrawiam.
A ten odcinek pamiętasz? Taki był odcinek, że Ferdek bał się babkę kiepską, że on, że Ferdek ją niby, że tam było, że on ją do szafy, w szafie ją zamknął, że coś tam, czy coś takiego, nie pamiętam, coś takiego było chyba.
Tak, stare odcinki, stare odcinki pamiętam także, nawet mam je na dysku, mam obecnie 528 odcinków giepskich ściągniętych, czyli dokładnie tyle, ile do dnia dzisiejszego zostało nakręconych, bo jakoś tak wyszło, więc ja te odcinki mam.
Albo coś tam gdzieś było życzenie jakieś, jakie życzenie mapka miała, żeby na wszystkich kanałach Koziołek Matołek leciał, bo ją wygonili, bo chcieli mecz oglądać i potem się nagle zmienił, potem wszędzie gdzie nie przełączyli to ten Koziołek Matołek.
Tak, pamiętam ten odcinek. Też go osobiście mam. Tak jak już tutaj wspomniałem, ja mam wszystkie odcinki na terabajciku.