Jakiego używacie syntezatora mowy bądź głosu?
Wróć do Screenreadery i syntezatory mowy#321 zvonimirek222
Nie kupisz, niestety, bo głosy na macu już nie są sprzedawane i straciły wsparcie.
#322 Adasadula
Z tego co wiem jedynym dodatkowym głosem pod Maca jest Pola.
#323 DJGraco
A weź mi z tą Polą, która robi podstawowe błędy j. polskiego.
#324 Adasadula
Tak tak, ale mówię rze jest jedyna, zapomniałem tylko dodać rze jest to grzech posiadanie jej na dysku::-). A tak na serio, jak by było jakieś demo to morze morze ale takiego niema, więc niema sęsu kupować tak słabego syntezatora za tak wieeeeeeelką cenę bez nawet 3-dniowego zprawdzenia.
#325 Adasadula
Cześć, właśnie zdobyłenm syntezator mowy readboard. Brzmi jak speak od altixu i strasznie wiesza kompa.
#326 DJGraco
Bo to jest speak tylko pod inną nazwą.
Najpierw się nazywał ReadBoard, potem zmienili nazwę na Speak. Lepiej używaj Speaka na sapi5, nie wiesza kompa hehehe
#327 misiek
Fuj
-- (Adasadula):
Cześć, właśnie zdobyłenm syntezator mowy readboard. Brzmi jak speak od altixu i strasznie wiesza kompa.
--
#328 Adasadula
No prawie. Jedyne co go od speaka różni to to, że mówi znaki interpunkcyjne jak są napisane czyli np.zdanie Ala ma kota. przeczyta Ala ma kota kropka.
#329 Adasadula
A co do acapelli na Macoesa to jeżeli masz intela to chyba się da.
#330 Celtic1002
Z M1 się nie da niestety. :(
-- (Adasadula):
A co do acapelli na Macoesa to jeżeli masz intela to chyba się da.
--
Anna Frankowska
#331 JM
hej, a gdzie ja mogę Speaka dal windowsa zdobyć?
#332 Adasadula
-Rozumiem że chodzi ci o speaka Jan? Kupić w altiksie
#333 JM
chyba już mi się te syntezy pokiełbasiły, czy speak to inaczej readbord czy to coś innego?
#334 Adasadula
Tja.
-- (JM):
chyba już mi się te syntezy pokiełbasiły, czy speak to inaczej readbord czy to coś innego?
--
#335 misiek
Huehuehue, płacić za najgorsze dziadostwo, to po stokroć wolę darmowego Espeaka.
#336 zvonimirek222
a ja rhvoice zamiast espeaka, bo jest bardziej naprawialny.
#337 misiek
Wszystko będzie lepsze od tego.
#338 midzi
Tu będę się kłócił, jak dla mnie Speak to najlepsza, programowa synteza. Responsywny i wyraźny głos. No, ale ja po dziś dzień korzystam z Apolla. ;)
#339 JM
z ciekawości czy taki sprzętowy Apollo to to jakkolwiek responsywny jest?
#340 misiek
Wyraźny? Aha...