Biorę z konta każdego Eltenowicza po 500 zł i słucham państwa.
Powyższa wypowiedź, wyraża jedynie moją opinię w dniu dzisiejszym. Nie może ona służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn.
Wgl nie mogę się zalogować, też tak macie, czy tylko ja. Zazwyczaj surfshark blokował, pomimo, że nie opłacony, ale ubity jest i nadal nie idzie.
Powyższa wypowiedź, wyraża jedynie moją opinię w dniu dzisiejszym. Nie może ona służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn.
Podbijasz do kojotełe przy strumyku, wciągasz jabłko pod wodę albo inne mięsko, czekasz aż kojot zacznie jeść i napieprzasz go czymś, coby przestał jeść i zfokusił się na Ciebie, potem zabijasz go, zostawiasz i czekasz na następnego głodnego kojotka, a, i niby można zabić na powieszchni ale tak robią tylko pyzzzdy które nie potrafią zabić kojota pod wodą xd
-- (daszekmdn): Ej jak to xD chciałbym to zobaczyć haha
z naszyjnikiem możesz sobie co najwyzej połapać ostrygi, poza tym pod wodą możesz być bez niego coś ok minuty, nwm ile ty zabijasz kojota ale w moim przypadku z młotkiem to ok 5, może 10 sek, nie zprawdzałem xd
Myślę, że trochę dłużej. Nwm jak jest pod wodą, ale na powieżhni one biegają we wszystkie strony. To nie jest jak np z misiami, że będą cię zabijać do upadłego, tylko podbiegają, gryzą, uciekają. Więc nie jest to trudne, ale jednak trochę trzeba pobiegać.
-- (Adasadula): z naszyjnikiem możesz sobie co najwyzej połapać ostrygi, poza tym pod wodą możesz być bez niego coś ok minuty, nwm ile ty zabijasz kojota ale w moim przypadku z młotkiem to ok 5, może 10 sek, nie zprawdzałem xd
--
Ok, dawno nie grywałem regularnie, więc nie wiem, nie działa to zapytałem, teraz już wiem. Taki sam nick masz w stw
-- (Adasadula): zwyczajnie serwer nie działa to dość normalne, public beta zobowiązuje :P
--
Zalezy jak to zrobisz, kiedy uda ci się walnąć takowego np. 2 razy to powinien przestać uciekać, a cd zachowania nie ruzni się ono od tego które jest na powieszchni :D, co jest dość głupie, gdy one odpoczywają pod wodą, tak, da się tak zrobić, to nie topią się xd
-- (mustafa): Myślę, że trochę dłużej. Nwm jak jest pod wodą, ale na powieżhni one biegają we wszystkie strony. To nie jest jak np z misiami, że będą cię zabijać do upadłego, tylko podbiegają, gryzą, uciekają. Więc nie jest to trudne, ale jednak trochę trzeba pobiegać.
-- (Adasadula): z naszyjnikiem możesz sobie co najwyzej połapać ostrygi, poza tym pod wodą możesz być bez niego coś ok minuty, nwm ile ty zabijasz kojota ale w moim przypadku z młotkiem to ok 5, może 10 sek, nie zprawdzałem xd
Message of the day: Hello everyone, it is with a very heavy and apologetic heart that I must inform you of Survive the Wild's impending shutdown. The store will be disabled on Friday, and the game will go offline entirely a couple of months later after everyone has had time to enjoy their most recent purchases. Thank you all so much for your support over the years, it has really been a fun time. Read more here: https://samtupy.com/blog/2024/07/stw-late-july-update/
Kurde. Wielka szkoda. Znowu powiem coś, co zabrzmi kontrowersyjnie, ale dla mnie to była najlepsza gra audio, jaka kiedykolwiek powstała. Otwarty świat i dowolność tego, co robimy to były niewątpliwie dwie największe zalety.
Szkoda. Nie grałem ostatnio zbyt często, ale STW to była taka gra, do której raz na jakiś czas fajnie było wrócić, a do tego z bliskimi mi osobami grało się najlepiej. Po nocach się siedziało :) piękne czasy.
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P
Piszcie komentarze na blogu. Niech wywali Akilora, niech wywali Doriana i może jakoś to będzie dalej funkcjonować.