Księga bohaterów

ambasador faelin

Założony przez lalar123 22 wpisy ostatni wpis 3 lata temu Strona 1 z 2

Witam. Jest nowa księga bohaterów o ambasadorze faelinie czy faerinie. Czy ktoś może w to grał? wie ktoś jak można naprawić lewiatana w pojedynku 9? dostajemy tylko trzy many. Jak rzócimy mikstórę zamrażania na płonący kocioł to pojawia się 76 żywiołak z prowokacją. Sorry za spojler ale potrzebuję pomocy.
Cholerne wstrętne sample w suno!

No ja jestem na przedostatniej walce. Teraz już nie pamiętam jak się to robiło, ale mogę wejść na hs i ci pomóc wtedy.
„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.

Jaka jest pozycja tego bohatera dla Goldena? Mam tą samą rozdzielczość co ty Pates.
Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.

Teraz już nie walczę z ozomatem ale z dziwnym gościem przyzywającym murloki które buffuje to jest pojedynek dziesiąty.

Podbijam pytanie o murloki, bo po prostu nie umiem go załatwić :(
Boże, błogosław obsługę
klienta.

Nie chce być człowiekiem, który tylko pisze jednak pokonałem murloka i nic więcej nie napisze, ale po prostu trudno mi napisać. Na pewno uratowała mnie:
Caje i zdolność, która daje legendarnym stronnikom 1 +2, używanie mocy specjalnej +automaton ochronny i zbuffowani ini i ten którego wybraliście na początku. Ja mam halusa. To tyle o demnie :)
Boże, błogosław obsługę
klienta.

Jakie ma położenie dla Goldena ten bohater?
Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.

Nie wiem nie mam pojęcia. Nie ma jeszcze goldena dla niego. @zuza ja mam sirr płetwina.

To hyba walczysz z kimś innym
Boże, błogosław obsługę
klienta.

Haa, zrobiony wczoraj, ale nie miałem czasu się tutaj pochwalić. :D wsumie w ostatniej walce jest jedna część lekko zbugowana, na naszą kożyść

To tylko u ciebie, bo u mnie nie. Głupi bliźniacy
Boże, błogosław obsługę
klienta.

Ale to ciekawe, wsumie wartoby na to spojżeć.

Ponawiam pytanie, o położenie danych dla goldena dla ambasadora w Księdze Bohaterów.

Plik cały tutaj dam, na stronę wrzucę.

A ja się pytam jak pokonać tego jedenastego gościa? po kuzynie erglu?

@lalar. Musisz buffować bota z odzysku mocą specjalną by był jak największy zależy kogo wybrałeś. To wskazuwka jeśli grasz jako grace. Moc specjalna. Odzysk ranga 2.
May the force be with you!

Nie gram jako grace ja mam faelina bodajże chyba gram płetwina mam.

Ale grace i płetwin mają tego samego jako jedenastego gościa. Inaczej ma Halus.
Boże, błogosław obsługę
klienta.

Ja mam problem z Królową, czyli ostatnim Bossem w Księdze. Przechodzę do momentu, kiedy można ją bić, a tu prawie kart już nie ma, ona też już nie ma, a tu jeszcze ma kilku sługusów na stole a moi albo jeszcze żyją, albo muszę poczekać ileś, aż wstaną.

#20 1 like

Słuchajcie. Udało mi się pokonać Królową Asharę. Załatwiłem ją do zera. Jutrzenka powinna leczyć, Ini, powinien mieć zdolność z bombami, a Grace zdolność szable. Więcej trudno mi to wytłumaczyć jak dalej zrobić.