Witam. Jest nowa księga bohaterów o ambasadorze faelinie czy faerinie. Czy ktoś może w to grał? wie ktoś jak można naprawić lewiatana w pojedynku 9? dostajemy tylko trzy many. Jak rzócimy mikstórę zamrażania na płonący kocioł to pojawia się 76 żywiołak z prowokacją. Sorry za spojler ale potrzebuję pomocy.
Jaka jest pozycja tego bohatera dla Goldena? Mam tą samą rozdzielczość co ty Pates.
Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.
Nie chce być człowiekiem, który tylko pisze jednak pokonałem murloka i nic więcej nie napisze, ale po prostu trudno mi napisać. Na pewno uratowała mnie: Caje i zdolność, która daje legendarnym stronnikom 1 +2, używanie mocy specjalnej +automaton ochronny i zbuffowani ini i ten którego wybraliście na początku. Ja mam halusa. To tyle o demnie :)
Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.
Ponawiam pytanie, o położenie danych dla goldena dla ambasadora w Księdze Bohaterów.
@lalar. Musisz buffować bota z odzysku mocą specjalną by był jak największy zależy kogo wybrałeś. To wskazuwka jeśli grasz jako grace. Moc specjalna. Odzysk ranga 2.
Ja mam problem z Królową, czyli ostatnim Bossem w Księdze. Przechodzę do momentu, kiedy można ją bić, a tu prawie kart już nie ma, ona też już nie ma, a tu jeszcze ma kilku sługusów na stole a moi albo jeszcze żyją, albo muszę poczekać ileś, aż wstaną.
Słuchajcie. Udało mi się pokonać Królową Asharę. Załatwiłem ją do zera. Jutrzenka powinna leczyć, Ini, powinien mieć zdolność z bombami, a Grace zdolność szable. Więcej trudno mi to wytłumaczyć jak dalej zrobić.
This site uses cookies to enhance your experience.