Poprzednia
6 / 6
Jak poniszczyć kolumny w rozdziale 10 prubowałem tym mocnym mieczem, ale nawet tym słaabo.
Włożyłem kości w 1 i w 2, potem jak jest climbing 3, to robie i znowu wraca do climbing 2. I jak jestem przy climbing 3, daje tab, to mowi, wyjmij pochodnie. OK. Prubuje to postać tego nie robi. I wraca mi na poziom z otworami 1 i 2.
Z pada jest nawigacja kulawa z tego co zdążyłem wywniostkować. Mi się osobiście lepiej gra na klawiaturze, bo masz dostep do wszyskich klawiszy, a z pada nie masz np. możliwości sprawdzenia ile masz zdrowia itd. Więc dość średnie rozwiązanie. U mnie też coś szfankowała nawigacja pod takim względem, że nie chciał mi obracać kamery w stronę w jaką musiałem iźć. Ale jak mówię, to tylko moje doświadczenia.
-- (matius):
Może dziwne pytanie. Czy lepiej grać na padzie, czy na klawiaturze?
--
-- (matius):
Może dziwne pytanie. Czy lepiej grać na padzie, czy na klawiaturze?
--
Niestety, tak jest, na padzie gra się straasznie mozolnie.
Teraz, czekamy na dlc, podobno już niebawem ma być.
Aktualizacja była w kwietniu ostatnia.
Gdzie dodali włoski język
Gdzie dodali włoski język
dlatego gra na padzie tak wygląda ponieważ gra oferuje tak dużo skrótów, że trzeba użyć modyfikatora, żeby móc wyodrębnić skróty do poruszania postaci od dostępnościowych, obracanie postacią mogło by lepiej nieco działać.
Ja uwielbiam grać na padzie w różne gry, ale w to akurat wolę grać na padzie
Chyba na klawiaturze, xd.
-- (mojsior):
dlatego gra na padzie tak wygląda ponieważ gra oferuje tak dużo skrótów, że trzeba użyć modyfikatora, żeby móc wyodrębnić skróty do poruszania postaci od dostępnościowych, obracanie postacią mogło by lepiej nieco działać.
--
-- (mojsior):
--
a co z śląskim dubbingiem i z polskimi napisami? sprawa ucichła.
Słuchajcie, dzisiaj wychodzi dlc! DOzobaczenia na turnieju!
BO dzisiaj turniej i wyprawa hynka!
BO dzisiaj turniej i wyprawa hynka!
No i dlc jest.
Poprzednia
6 / 6