Dzięki. Trafił się ryż :)
w takich miejscach często trafiają się kolekcjonerskie rzeczy, np. zaginione książki (lost books) albo inne artefakty ale zdaża się że będzie tam przykładowo kamień xd
Wy też tak macie że nie da się wyjść escapem z tego menu, gdzie jest ekwipunek ect? Bo mi się tak pare razy zdażyło i nie wiedziałam co mam robić
Wsumie ja sobie zmieniłem e z i, bo i na inwentarz raczej bardziej dla mnie logiczne, tak samo wsad poszedł w odstawkę.
1 polubień
ja jedyne co zmieniłem to klawisz odpowiedzialny za wypowiadanie aktualnej lokacji z alt+k na "Z" xd
tego tak poprostu nie naprawisz. To się robi w JojaMart shop; to jest taki "klub" inwestycyjny, tam gadasz z Moricem, dołączasz do nich i inwestujesz w projekty społeczne, w tym właśnie w m.in. naprawę tego mostu.
Czy mógłbym rosić o podesłanie pliku:
SMAPI - Stardew Modding wersja 3.14.4 bo nijak nie mogę sobie poradzić z pobraniem ze strony
SMAPI - Stardew Modding wersja 3.14.4 bo nijak nie mogę sobie poradzić z pobraniem ze strony
Słuchajcie, był by ktoś tak dobry i po aktualizował by paczkę dodatków? BO po wychodziły aktualizacje.