I jak się dostać do tego budynku, gdzie można dostać zadanie do naprawy mostu? BO co idę to zamknięte.
Co robić, kiedy postać nie chce iść, bo a to z jednej kamień, drugiej kij, itp.? A jak chce urzyć narzędzia to nie mogę. Nie wybiera go.
Przy instalacji smapi warto połączyć to z grą w steamie, aby Steam uwzględniał osiągnięcia i czas w grze. Aby to zrobić, przy instalacji smapi jest widoczna ścieszka. Należy ją skopiować całą. Nalerzy pozbyć się nie potrzebnych spacji. Po Czym w Steamie należy znaleść grę i sprubować na grze otworzyć kontekstowe. Mi się to udało za którymś razem. Tam wybrać właściwości i przejść do pola edycji. W to pole wkleić skopiowaną linijkę. I gotowe. Jeszcze wywalić skrót z pulpitu i z poziomu Steama jeszcze raz otworzyć kontekstowe na grze i przejść do opcji przed właściwościami. Zapomniałem nazwy. Tam kliknąć, aby zrobiło skrut na pulpicie. Dzięki temu klikając w ten skrót gra będzie się uruchamiać z modami oraz odrazu będzie załączał się Steam, aby gra miała łączność z serwisem.