____________Panu się zdaje, że życie polega na tym, żeby dorosnąć. Co? Być dorosłym; zdać egzamin; zadośćuczynić normom. A co to jest norma? Czy pan, jako psychiatra może mi odpowiedzieć? Co to jest norma? Nie może pan, bo to jest g**no.
____________Panu się zdaje, że życie polega na tym, żeby dorosnąć. Co? Być dorosłym; zdać egzamin; zadośćuczynić normom. A co to jest norma? Czy pan, jako psychiatra może mi odpowiedzieć? Co to jest norma? Nie może pan, bo to jest g**no.
ja mam 11 tke od pażdziernika. a problem taki, że konto zautorizovane, widzę go na liscie kont, no i jak daję na nim enter to mam wiadomość jakby powitalną, z przyciskiem ok. i po kolejnym wcisnięciu entera wyskoczy błąd tylko już nie wiem jaki, bo jak mi to nie działało to to odinstalowałam, i konto na reddicie deaktiwowałam. umiał by to piciok wytlumaczyć bo z nim ten temat przerabiałam, ale nie udało nam się ruszyć ten program.
-- (Paulinux): Sama na 11 nie działasz. :D Jaki jest problem?
faaaaaaaaajnyyyyyy! temu lubię tego gościa, tylko powiedzcie mi, po co te wiadomości powitalne? to tylko lekko spowalnia moją pracę w tym programie. warto by było zaimplementować wyłącznik.
w cięśćy programu: Web Preferences. widzę coś jak: Send welcome messages i obok pod tabem da się zmienić czy to ma być true czy false. ja na false dalam spację, wróciłam shifttabem i mi napisało: okay, Preference updated! no i po zrestartowaniu programu mmisię to okieno co prawda nadal pojawia, i teś dziwne jest, że jak tam znów patrzę, to jest znów na truek. może to jeszcze jakoś trzeba te ustawienia zapisać i nie wiem jak?
dobra, już się tych powitanń pozbyłam. jeszcze w ustawieniach programu zaznaczałam, czy odznaczyłam, teraz niepamiętam, coś jak: Greet me when I log in? i kliknełam w ustawienich na sawe. i nagrazie żadna wiadomość powitalna mi nie wyskoczyła.