[zrealizowana] sprawdzenie czasu wpisu audio
Wróć do Archiwum propozycji#1 balteam
WItajcie, proponuję dodać jakąś funkcję aby widać było ile się przesłuchało wpisu albo ile wpis trwa, np. jak odtwarzam wpis nacisnę 1 pokazuje czas po prostu nagrania.
#2 lukasz1993258
dobry pomysł
#3 matius
Całkiem przydatne może być. Bo powiecmy ktoś coś nagrał, a mamy nie zawiele czasu. To sprawdzamy i już wiem, że to np. na później.
#4 pates
a czemu by nie
#5 Zuzler
Jestem absolutnie za. I za takim samym czymś przy tekstowych, w sensie jakąś liczbę słów czy znaków czy stron
#6 talpa171
O, Zuzler, z tymi wpisami tekstowymi to jest ciekawy pomysł.
Ja to zawsze robię na piechotę. Przeklejam sobie do notatnika, a potem zaznaczam wszystko i on już mi ładnie gada, ile jest znaków. :D
Byłoby dużym ułatwieniem, gdyby nie trzeba było wychodzić specjalnie po to z Eltena. Także, jestem za.
#7 Celtic1002
Za, za i jeszcze raz za.
Anna Frankowska
#8 Paulinux
za
#9 DJGraco
Jak najbardziej za!
#10 adelcia
jasne ze jestem za.
#11 lwica
/I za pomysłem, dotyczącym głosowych, i za pomysłem dotyczącym tekstowych
#12 daszekmdn
Ile minut tekstu się sprawdzić nie da ;)
#13 lwica
Na prawde? ;) Ale ilość znaków, albo linijek, już tak. :)
#14 DJGraco
Ja jestem tylko za pomysłem dotyczącym głosowych, ilość znaków i linijek dla mnie podkreślam dla mnie jest zbębna, ale jak ktoś chcę, to niech bedzie.
#15 daszekmdn
znaków może sie przydać.
#16 Bartek1
przeciw

#17 daszekmdn
a czemu?
#18 Monia01
Jestem za. I za. :)
🇺🇦 🇵🇱
#19 Gosia12345
Ja uważam, że powinna być dodana funkcja sprawdzaniaczasu nagrywania wpisów audio, żeby nie było później problemów, że całe nagranie, które jest nagrywane godzinę lub dwie godziny nie chce się wysłać do kategorii.
#20 Moonlight22
Ja jestem za oboma pomysłami. Dobrze by było sprawdzić sobie, ile już przesłuchaliśmy nagrania i ile do końca zostało. A co do liczby słów, to też dobry pomysł :)