Może forma przekazania komunikatu nieodpowiednia, bo na forum, ale jak inaczej nie wiem.
Piszecie do mnie w najróżniejszych sprawach, z pytaniami, propozycjami, błędami. Staram się na nie odpowiadać, kierować na forum lub odpisywać. Ale nagrywanie się w takich kwestiach... Nie tędy droga.
Jak rozmawiacie ze mną pyrwatnie, znam was, nie zabraniam, droga wolna. Rzecz w tym, że właśnie policzyłem, że pytań administracyjnych od obcych mi ludzi z propozycjami czy zgłoszeniami w tym miesiącu (a to dopiero połowa lipca) odebrałem głosowo łącznie sześć godzin. Jak nagracie wiadomość pięcio czy dziesięcio minutową, może to niewiele, ale suma sumarum...
Dlatego, wybaczcie, ale proszę o formę tekstową, bo ja fizycznie nie jestem w stanie do całej pracy nad Eltenem dokładać jeszcze niemały czas spędzany na wysłuchiwaniu wiadomości głosowych. Takie rzeczy załatwia się pisemnie.
Dziękuję za zrozumienie.
#StandWithUkraine
Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.
A jak myślisz, Daszku, czy o to chodziło? No jasne, że nie! Jak nagrywasz, żeby pokazać, to może, ale pokazać błąd da się w dwie minuty, a zapowiadanie błędu trwa zwykle 10.
rzeczy niemożliwe od ręki, cuda w przeciągu trzech dni.
W sprawach błędów należy pisać do Pajpera, bo jest on jedynym programistą.
Dziękuję użytkownikom portalu Elten Link za możliwość obserwowania środowiska niewidomych. Stanowiło to dla mnie etap wstępny do pracy z niewidomymi na żywo.
Tak, Dawid jest niewątpliwie jedynym programistą. Ale, zamiast zawalać mu skrzynkę prywatnymi wiadomościami, można po prostu napisać na forum, tak?
Potem są takie sytuacje, że 15 osób pisze do Dawida zgłaszając jeden i ten sam problem. Tak się nie da. Zdecydujmy się, czy Dawid ma odpisywać na narzekania użytkowników, czy poprawiać błędy Eltena? Odpowiedź wydaje się oczywista.
Z resztą, po to tworzony jest Elten Tech Support, żeby takich sytuacji nie było. Więc, od środy, dyskusja stanie się właściwie bezprzedmiotowa.
To jest trochę inny temat, który będzie poruszany przy okazji techsupportu. ZOstawmy na razie ten wątek na wiadomości głosowe. Szczerze, proszę o to sami. Ma ktoś do mnie jakieś pytanie, szybkie, albo przeciwnie, dużo różnych? Jeśli możecie, napiszcie to, chyba, że rzeczywiście rozpoczniemy już rozmowę jakoś i będzie nam tak łatwiej.
rzeczy niemożliwe od ręki, cuda w przeciągu trzech dni.
Co za weronika? Nie każdy każdego tu zna, więc proszę urzywać publicznie znanych nazw.
____________Panu się zdaje, że życie polega na tym, żeby dorosnąć. Co? Być dorosłym; zdać egzamin; zadośćuczynić normom. A co to jest norma? Czy pan, jako psychiatra może mi odpowiedzieć? Co to jest norma? Nie może pan, bo to jest g**no.