Witajcie. Dostałem na święta mikrofon genesis radium 600. Podłączyłem go do komputera i co się okazało? Nie działa. Mikrofon na USB, po podłączeniu powinien od razu zacząć działać. Jak podłącze do niego słuchawki Audio technica ATH M50X, to słyszę tylko jakiś szum. I nic więcej. W reaperze czy gdzie indziej też nie reaguje. Jakieś pomysły może? Z góry dziękuję
@Pates zgadza się. R600 to zestaw w walizie. Z kablem wszystko w porządku. Znaczy na moje oko i na oko mojego ojca chrzestnego, który się zna na takich rzeczach. Dioda się świeci, mute nie jest wciśnięty. Przynajmniej tak mi się wydaje :D. Wciskałem ten mute pare razy i miałem odsłuch ustawiony i nic się nie działo. Na początek pomyślałem, że może jaki sterownik jest do pobrania, ale ani na stronie, ani w windows update nic ni ma.
Ogólnie podłączyłem mikro do komputera po raz trzeci czy któryś tam, żeby sprawdzić, jak miałem ustawione. Ustawiłem w tt, żeby sprawdzić czy działa. (Wcześniej sprawdzałem). I nagle zaczął działać, więc dzięki za pomoc