No mam, znalazlem i działa, wprawdzie nie wszystkie skróty z dodatku działają jak opisali, ale spoko, do ogarnięcia, znacznie lepiej niż jakiś czas temu.
Znajdź sobie zajęcie, które kochasz, a nie przepracujesz w życiu ani jednego dnia.
Ja ostatnio zainstalowałem Whatsappa na Windows. Z nowości to nie trzeba już logować się kodem QR, tak jak w Unigramie podajemy numer telefonu, wpisujemy kod, ale odwrotnie, bo w telefonie z komputera a nie z telefonu tak jak to bobimy w Unigramie i heja banana, działa.
Testuję od wczoraj i potwierdzam błąd z niedochodzącymi powiadomieniami na komputer jak przyjdzie wiadomość. Nie mam tegow ogóle. No chyba, że muszę to gdzies włączyć, aele w systemie mam włączone powiadomienia od aplikacji whatsapp więc nie wiem co jest nie halo. Edit, a jednak nie, doszły tym razem. Problem inny jest taki, że nie mogę zminimalizować appki do zasobnika by sobie siedziała w tle. Czy też tak macie? Chyba po prostu nie ma tej opcji.
OK, jest już od jakiegoś czasu wersja webowa, jak t wygląda u Was, bo u mnie np. nie mam informacji o dostarczonej wiadomości czy odczytanej, mam tylko do kogo i godzinę i nic poza tym.
Znajdź sobie zajęcie, które kochasz, a nie przepracujesz w życiu ani jednego dnia.
A ja dodam że ta wersja nie jest taka zła, no poza jakością audio bo tu jest zdecydowanie gorzej. Polecam wejść w ustawienia i dokładnie przez nie przejść, a odkryjecie coś dzięki czemu obsługa nie będzie taka zła jak się może wydawać.
czat CtrlAltN Następny czat, a skrót ten wywołuje literkę ń AltS zamiast uruchomić ustawienia uruchamia wyszukiwarkę. AltR, to niby odpowiedz, w ogóle nie reaguje na ten skrót, Otwórz czat Ctrl1..9
takie pierwsze przykłady, które nie działają.
Mam więc inne zdanie na temat skrótów.
Coś pomieszałeś, chociaż błędy w skrótach też są. -- (Numernabis): czat CtrlAltN Powinno być ctrl n to jest nowy czat
Następny czat, a skrót ten wywołuje literkę ń Następny czat to ctrl]
AltS zamiast uruchomić ustawienia uruchamia wyszukiwarkę. Uruchamia wyszukiwarkę w ustawieniach czyli dobrze. jak uruchomisz skrót jedź tabem, wszystko działa.
AltR, to niby odpowiedz, w ogóle nie reaguje na ten skrót, Mi reaguje pamiętaj że to lewy alt.
Otwórz czat Ctrl1..9 Mi działa przeskakuje normalnie na czaty wg kolejności od 1 do 9 takie pierwsze przykłady, które nie działają.
A mi właśnie dziś przyszła aktualizacja starego Whatsappa. Dalej działa, choć zgodnie z komunikatem który dostałem niedawno, od 4 dni powinien już być web.
____________Panu się zdaje, że życie polega na tym, żeby dorosnąć. Co? Być dorosłym; zdać egzamin; zadośćuczynić normom. A co to jest norma? Czy pan, jako psychiatra może mi odpowiedzieć? Co to jest norma? Nie może pan, bo to jest g**no.
niestety muszę sprostować to co napisałem. Microsoft nie był by microsoftem, gdyby nie dodał jakieś wspaniałości nie mówiąc o tym. otóż niestety nie wyłączymy już aplikacji w sklepie windows store a jedynie jak w przypadku windows update jest możliwe odłożenie ich na okres do dwóch tygodni. Przysięgam że jeszcze parę miesięcy temu miałem to jako normalny przełącznik. Tak więc u mnie się whatsapp aktualizował w tle, ale nadal posiadam tą klasyczną apke.