Pytania i porady

Pytanie o dzicz

Started by Zuza 50 posts last post 4 years ago Page 2 of 3

Ciekawe jak inaczej można:)

Dla mnie tak czy siak granie w dzicz przynajmniej na początku mija się z celem. Tam jest tyle kart że masakra.

No tak, boto z całej gry chyba.
Czyli jak masz zajebiste talie od lat, karty zmieniają, to idziesz ww dzicz.
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.

Dokładnie tak.

a jak pobrać te przygody?
nie pomagam czusiom mięsnym, julitka i lalar to czusie mięsne.

najlepiej przez tą aplikację battle.net. Trzeba przejść na zakładkę sklep, potem wpisać w polu edycyjnym rycerze i pojawią się dwie opcje rycerze przygoda i chyba rycerze pakiety czy coś takiego. Na tej przygodzie dajemy enter i potem pobież za darmo czy coś w tym stylu.

aha dzięki

Ja przeszedłem rycerze mroźnego tronu tak jak pisał guliwer. Wygrałem pierwszą walkę i w ten sposób zdobyłem dzikie karty.
May the force be with you!

Ale to jóż dawno nie ważne
Boże, błogosław obsługę
klienta.

aa no to nie było tematu.
May the force be with you!

hej ja w ogóle nie potrafię odblokować dziczy niewiem dlaczego

Nie to, że nie potrafisz. Po prostu nie możesz
Boże, błogosław obsługę
klienta.

tylko czemu?

A jaką masz rangę?
Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.

brąz

Brons, ile?
Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.

5

To bodajże jest zamało, bo musi być chyba 10, aby dało się odblokować dzikie karty.

Albo 15. Nie pamiętam.

Rangi liczone są od brązu 10 do brązu 1. Potem tak samo srebro, złoto, platyna, diamentowa i potem już chyba legenda, ale legendy chyba jakoś inaczej są liczone nie wiem.