Księga bohaterów

Rexxar

Started by pates 13 posts last post 2 years ago

Wszystko o tym wątku tutaj. Wg mnie 7 rywal jest zbyt wcześnie, ale jest do rozwalenia.
„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.

@ pates w jakim sensie zbyt wcześnie.
May the force be with you!

Nogli dać go na 8

aha. to siudmy musiał by być gorgrom.

No coś takiego

Zrobiony Rexarr.

#7 1 like

Rexxar zrobiony jakoś o 17. Gorgrom poszedł za trzecim razem
Boże, błogosław obsługę
klienta.

#8 1 like Edited

Admirał u Reksara pokonany.
Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.

Ciężka sprawa ale się da. Za jakimś 20 razem też zrobiłem

Brawo @Matius
Boże, błogosław obsługę
klienta.

#11 2 likes

Cały wontek zrobiony.
Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.

Słuchajcie. Już kilka razy podchodziłem do wątku rexxara. I ni jak nie mogę przejść ostatniej walki. Będę wdzięczny za jakieś wskazuwki lub strategie do walki. Próbowałem już wszystkiego. Nawalania mocą specjalną łowcy, sekretów, stronników z prowokacją, i za każdym razem przegrywam, i już nie wiem co takiego robię źle. Strasznie boli mnie to że nie możemy grać własną talią, w tym przypadku łowcy.

Na razie nie mam żadnego pomysłu.