Jeśli ktoś od tak chce wrzucić kod to do kodów. Tylko że jeśli ktoś tu pyta co to za talia, to co mam napisać wrzucę kod, ale w inny wątek? Bezsensowne i nielogiczne. Pytanie padło tu to wrzucam tu.
Moja moc zadawała 10 obrażeń, gość miał 30 pancerza i 40 zdrowia i pełny stół.. a potem nastąpiło to. Twoja tura. 14 many. Wyciągnąłeś Wróżenie z talii. Rzuciłeś Lodowy blok. Zagrałeś Wypalenie. Wyciągnąłeś Śpiewomat, Brawurowy uczeń i Dziki ogień z talii. Zagrałeś Dziki ogień. Przywołałeś Śpiewomat. Przywołałeś Brawurowy uczeń. 5 Ognik zostali przywołani na twoją część pola bitwy. Eonar Życiodajna przeciwnika, Wiekuisty pradrzewiec przeciwnika i Sir Płetwin, Morski Przewodnik przeciwnika Otrzymali 1 obrażeń. Reastraza przeciwnika i Ysera, Szmaragdowy Aspekt przeciwnika Otrzymali 2 obrażeń. Fruzia Wykluwaczka przeciwnika Otrzymał 3 obrażeń. Bohater przeciwnika Stracił 1 pancerza. Eonar Życiodajna przeciwnika Otrzymał 2 obrażeń. Reastraza przeciwnika Otrzymał 3 obrażeń. Wiekuisty pradrzewiec przeciwnika, Ysera, Szmaragdowy Aspekt przeciwnika, Fruzia Wykluwaczka przeciwnika i Sir Płetwin, Morski Przewodnik przeciwnika Otrzymali 1 obrażeń. Bohater przeciwnika Stracił 3 pancerza. Eonar Życiodajna przeciwnika i Sir Płetwin, Morski Przewodnik przeciwnika Otrzymali 1 obrażeń. Ysera, Szmaragdowy Aspekt przeciwnika Otrzymał 5 obrażeń. Bohater przeciwnika Stracił 10 pancerza. Bohater przeciwnika Stracił 10 pancerza. Bohater przeciwnika Stracił 6 pancerza i Otrzymał 4 obrażeń. Bohater przeciwnika Otrzymał 10 obrażeń. Bohater przeciwnika Otrzymał 10 obrażeń. Bohater przeciwnika Otrzymał 10 obrażeń. Bohater przeciwnika Otrzymał 6 obrażeń. Bohater przeciwnika, Eonar Życiodajna przeciwnika, Reastraza przeciwnika, Wiekuisty pradrzewiec przeciwnika, Ysera, Szmaragdowy Aspekt przeciwnika, Fruzia Wykluwaczka przeciwnika i Sir Płetwin, Morski Przewodnik przeciwnika Zginęli. Czyli jak dobrze liczę w sumie powinno iść 160 obrażeń, no ale że zginął bohater wcześniej to tyle nie było.
Zagrał tego cudaka Murozonda, ja mu go zamroziłem, śnieżnym ślizgowcem żeby nim nie mógł zaatakować w następnej rundzie jak jego atak zrobi się nieskończony, w następnej turze, znowu mu go zamroziłem jak miał taki atak, a że ślizgowiec daje tyle pancerza ile zamrożony stronnik...
-- (Mk242): Xd, jak ty to zrobiłeś, że miałeś tyle pancerza?