Multi player

Grajmy

Założony przez Zuza 81 wpisów ostatni wpis 1 rok temu Strona 4 z 5

brawo blizzard deck

W blizzardowym nie ma branna
Boże, błogosław obsługę
klienta.

#64 Zarchiwizowany

ale i tak to było 99% meta.
tylko dodałaś tego jednego stronnika zamieniając go z czymś.
ale i tak, byłem bliski wygranej.

#65 2 polubienia

Proszę was. Najzabawniejsze wsumie jest to, że sprzecza się dwóch Patryków, a tutaj odzywa się trzeci. :D jak nie chce, niech nie używa topdeków. Ja czasem używam, innym razem nie, zależy co robię. Jak bawię się ze znajomymi to raczej customki, na rankingi głównie td.
„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.

Like.
Boże, błogosław obsługę
klienta.

hej ktoz zemną chce pograć moja nazwa uzyskownika

Ryba#21658

Teraz nawet w rankingu pojawiły się anomalie.
Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.

tak naprawde wszędzie są nawed w grach ze ziomkami.

Zagra ktoś ze mną? Mój nik to.
AdmirałNagum#2211

Jak jestś w grze to mogę zagrać.
Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.

Jakiego masz nicka?

W wontku: "Dzielmy się battletagami" jest mój nick.

Mam dzisiaj zadanie, żebym kogoś wyzwał na pojedynek. Pomoże ktoś?

chcialbym ale od 3 tyg nie moge grać na serverze eu

A dlaczego, zablokowali czy coś się stało?

nie zablokowali po evencie który się skończył 21 czerwca nie moge się zalogować do servera hs europa.

Mogę ja
Boże, błogosław obsługę
klienta.

Zablokowany

kto chcę walczyć?
dawaaaaaać!
xd