EltenLink

#101 camila

Tu wygląd akurat to sprawa dziesięcio-rzędna. Postaw na wężyki oraz wkładki takie, na których za bardzo nie widać zabrudzeń - to wszystko. Odradzam przezroczyste. :D

ENFP
2023-05-25 13:22

#102 Postukujacy

Od dzisiaj mam do testów phonaki. Cywilizacja wróciła, łączą się z telefonem a w tej chwili takżę z laptopem.

INFP
2023-05-31 16:47

#103 camila

Rozumienie mowy lepsze już jest? ;)

ENFP
2023-06-01 10:09

#104 Postukujacy

Dopiero testuje. Po jednym dniu ciężko cośpowiedzieć na każdy możliwy aspekt. Na razie nie odczułem szalonej poprawy.

INFP
Edytowano 2023-06-01 15:30

#105 camila

No tak. Które dostałeś? Z nowszej linii czy starszej?

ENFP
2023-06-02 10:00

#106 Postukujacy

Podobno to jest starszy model. Audeo R-T coś tam.

INFP
2023-06-02 11:01

#107 Piotr

Słuchajcie, kiedyś zaglądałem na ten wątek, a teraz zaglądnąłem ponownie.
Nawet nie wiem, czy coś tu pisałem, bo przeczytałem tylko nowe wpisy.
Obecnie nie mam czasu za bardzo napisać więcej, ale wpadł mi do głowy pomysł.
Na razie może bardziej dla tych, którzy faktycznie mają problemy ze słuchem, ale kto wie, co się jeszcze wykluje.
Po pierwsze mam propozycję konferencyjki głosowej, tu na Eltenie, w celu pogadania, wymiany doświadczeń np. dla tych, którzy na świeżo mierzą się z tym niestety sporym dla nas problemem.
To taki pomysł na szybko, po przeczytaniu postu Emila.
Może po takiej konferencji zrobimy jakąś grupkę, np. na początku konwersacyjną, a później na forum, albo konwersacyjną dla zaaparatowanych, a na forum dla wszystkich, których interesuje temat, bądź dla tych, których, oby nigdy nie, ale może sytuacja zmusi do interesowania się, bo sam po sobie wiem, że wszystko się może zdarzyć i jeszcze np. 10 lat temu nie przypuszczałbym, że sam będę zmuszony się zainteresować.
Jeżeli będzie taka chęć z Waszej strony, to utworzy się temat i spróbujemy dogadać jakiś dogodny termin.

2024-11-05 21:46

#108 djsenter

Szczerze? Na etapie, na którym jestem słuchowo teraz i jak to wpływa na moje zdrowie psychiczne, bo często nie jestem w stanie widzieć jakiejkolwiek przyszłości przede mną przy obecnej sytuacji ze słuchem, chętnie się czegoś dowiem i wezmę w tym udział. Bump.

Senter San
2024-11-06 15:41

#109 Piotr

Super!
Czekam jeszcze na innych, którzy tu się udzielali, co by nas jednak kilka osób przynajmniej było, a potem utworzę wątek już dotyczący ustalania terminu.
Zastanawiam się tylko, czy też na tym forum, czy nie np. w Integracji eltenowiczów na PSE, bo właściwie, poniekąt o integrację tu trochę chodzi.

Edytowano 2024-11-06 22:54

#110 DJGraco

Ja też jestem chętny chociaż u mnie może być kiepsko z obecnością ze względu na to, że jestem w internacie a wiadomo jakie są czasami warunki do swobodnego głosowego gadania w nim.

2024-11-06 23:15

#111 Piotr

-- (DJGraco):
Ja też jestem chętny chociaż u mnie może być kiepsko z obecnością ze względu na to, że jestem w internacie a wiadomo jakie są czasami warunki do swobodnego głosowego gadania w nim.

--
Spokojnie, może pomyślimy o jakimś dniu week endowym, wtedy istnieje możliwość, że będziesz w domu, a jeśli nie, to w internacie bywa często wtedy luźniej.

2024-11-06 23:42

#112 camila

Jestem chętna, wspaniała inicjatywa. Obecnie mam problemy z bezsennością z powodu głośnych szumów. Dopiero jak uwalę sie depresantami jestem w stanie zasnąć, ale to takie sterowanie. Jestem rozjechana kompletnie. Męczą mnie grupy ludzi, bo jest głośno, bo nie rozumiem. Najczęściej spotykam się z maks trzema osobami. Jest ciężko.

ENFP
2024-11-16 15:22

#113 Postukujacy

W grupach jest faktycznie problem. Nie jest mi z tym dobrze, że zmuszony jestem trochę olewać co kto pojedynczo gada. Skupiam się na rozmówcach, którzy bezpośrednio do mnie coś coś.

INFP
2024-11-19 00:30

#114 MarOlk

A więc i ja jestem chętny.

2024-12-18 10:52