Co sądzicie o niej. Jakie mieliście wrażenia przechodząc jej wątek lub jak kto woli wcielając się w nią? Mnie się bardzo podobał. Najciekawiej było w ostatniej walce moim zdaniem.
@pates. Dlaczego dziwne? Gdybym miał wybierać między nią a waleerą to już wolę wątek jainy. Chociaż fakt od pewnego momentu obie działały razem choć nie wiele o tym było powiedziane.
noto trall. Ktury fałszywy jest. Ale to na inną opowieść. Dodam tylko że jaina zamiast walczyć z garroshem powinna z nim dojść do porozumienia przeciw trallowi właśnie, bo oboje i jaina i garrosh zostali wykorzystani przez niego. I to w podły sposób.
I tak w ogule gdybym to ja odpowiadał za wątek fabularny oczywiście że bym dał graczowi możliwość wyboru. Co chce zrobić jaina. Czy stanąć z garroshem do walki, czy się z nim porozumieć przeciw trallowi. Skoro pomogła grommaszowi piekłoryczowi to dla czego nie miała by pomóc garroshowi? No dobra, różnica jest taka że grommash piekłorycz w przeciwieństwie do garrosha przynajmniej był wdzięczny.
Tak wiem. No to trochę jak by zmienia postać rzeczy. Może gdyby garrosh nie chciał tworzyć własnej hordy może było by innaczej? I może wtedy było by możliwe to co napisałem? A tak, jaina i garrosh zawsze będą wrogami. A, szkoda. Bo mogli by się zaprzyjaźnić.
Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.