Księga bohaterów

Tral

Started by matius 26 posts last post 4 years ago Page 1 of 2

Cześć,
Tutaj o piszmy o trudnościach, poradach i opiniach na temat tego bohatera.
Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.

1 z najtródniejszych moim skromnym zdaniem.
„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.

tral to w poruwnaniu do żywiołaka z wątku garosha to pestka.
May the force be with you!

Tu chodzi o wontek Trala. A nie bossa w historiaach innych bohaterów.
Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.

No toć napisałem że trall jest bardzo prosty zestawiając go z tym bossem z wątku garosha np. Przynajmniej ja nie miałem problemów by go pokonać za pierwszym razem. A co sądzisz o nim w wątku Jainy? Moim zdaniem źle zrobił ułatwiając zadanie garroshowi.

MI chodziło o to, że Tral ma swój wontek w księdze bohaterów. Jak każdy bohater z resztą.
A co do tego, że zaufał Garroshowi, to inna para kaloszy. Myślę, że po prostu się pomylił i tyle. Może i widział zapędy Garrosha do walki i potęgi chordy. Choć tego nie wiadomo. Przy tym wszystkim trzeba wziąść pod uwagę to, że Tral uważał Garrosha za przyjaciela. I to jeszcze, że Tral, mimo dawnej przyjaźni z Garroshem, zanim ten totalnie odjechał, zabił go. Tral wolał ratować świat, ale nie cieszył się ze zwycięstwa.

Ale to fajnie pokazuje, że orkowie to nie są kreatury z piekła rodem jak w 99,999% innych gier, książek czy filmów. Pokazuje, że orkowie są też inteligentni, mają swoje społeczeństwo jak ludzie, krasnolódy, czy elfy.

Tu masz rację pates. np. Poruwnaj sobie opis orków tu z opisem no nie wiem z władcy pierścieni.

Jak ktoś będzie przechodził ten wontek z osób, które jeszcze go nie ukończyły, to ostrzegam, że szusty przeciwnik jest dość trudny. Ma 200 hp. I, aby się do niego dobrać, trzeba zniszczyć mu najpierw dwuch stronników.

tral zrobiony jusz wczoraj go skończyłem.

Super, mi też się udało go ukończyć.

#12 Edited

Hej.
Jak pokonać czwartego? albo jak jakoś zmniejszyć obrażenia, w sensie chodzi mi o stronników, bo często dostaje za 8
Boże, błogosław obsługę
klienta.

Ok, pokonany, więc nie aktualne
Boże, błogosław obsługę
klienta.

Czekaj na śmiercioskrzydłego. Hiehiehiehiehie.

Pomusz mi zrobić archimonda wtedy :D
Boże, błogosław obsługę
klienta.

Ok jestem przy szustym i powiem tylko jedno. Dlaczego nie moge go bić?
Boże, błogosław obsługę
klienta.

Jak napisałem kilka wpisów wcześniej, musisz mu zniszczyć najpierw dwuch stronników.

Ok
Boże, błogosław obsługę
klienta.

#19 1 like

Thral ukończony
Boże, błogosław obsługę
klienta.

A i jeszcze jedno. Przynajmniej wiemy, dlaczego musiał opuścić horde
Boże, błogosław obsługę
klienta.