Księga bohaterów

Garrosh Piekłorycz

Założony przez matius 54 wpisy ostatni wpis 3 lata temu Strona 3 z 3

Odrazu niszczyć szczeliny, jeśli ma się czym.
Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.

dzięki @matius. Po prubuję wieczorem. Ale ta walka sama w sobie nie jest hyba zbyt długa. Ale ten żywiołak ognia ma wnerwiającą moc specjalną!
May the force be with you!

Wsumie zawsze masz czym rozwalić szczelinę. Bo ato się trafi jakaś egzekucja, a to przymus, etc.
„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.

yeaaahhhhh! Pokonany żywiołak ognia! teraz kern!

Jak go rozwaliłeś?

woliin mi pomógł. Używałem go na wyrwy żywiołów. A gdy ich nie było, to waliłem w niego stronnikami.

No jest to dobre wsumie, aczkolwiek jak masz czym potem walnąć.

Jesttem przy walce z trallem, zbijam żezimiotem tyle ile się da, ale po zabiciu sześciu stronników i tak mnie rozwala bo nie mam jak go dobić. Co robię źle. Bo już próbowałem wszystkiego.

#49 1 like

No i wątek garosha zakończony. Bo wygrałem ostatnią walkę ale nie mam informacji że przygoda zakończona czyli albo mi nie zaliczyło albo coś się nie zapisało.

hej jak pokonać żywiołak ognia! ?

16 razy trubuję pokonać żywiołak ognia! prawie niałem 10 zycza niał jest chorror stoz ni może poradzić jak tego bydle pokonać?

Prubuj, i najważniejsze, aby niszczyć szczeliny i jeśli jest to możliwe uderzać żywiołaka.
Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.

uh zabiłem tego ,byglaka żywiołak ognia! moję podejście 30 razy

Witam mam pytanie jak rozegrać usmą ,rundę trallem nie mam pomycłu ,prosze niech toz ni powie jak pokonać trubuję chyba 100 raży