@Guliwer: nie no, tych agoni było po kilka, więc kazdy zgon przyzywał kilka automatonów, ale na wypadek gdyby na koniec jakimś cudem został sam tytus i 1 automaton, to on by mu jeszcze pomnożył agonie.
-- (guliwer): To fakt mógł się przydać, tylko że jakby np żaden z automatonów nie zginął to przy piątym ataku tytus by zdechł XD.
Nie zrozumiałeś co miałem na myśli. Automatony miały boskie tarcze itp. Zakładając że żaden by nie zginął to w końcu by zaatakował tytus a on by zginął przy ataku więc by się nie przydała jego zdolność. Ja absolutnie nie mówię że to zły stół bo bardzo dobry. To są rozważania czysto teoretyczne. Ja osobiście chyba wolałbym zamiast tytusa rzucić tą uczennice, bo jakby ginął złoty automaton to i zloty byłby przywołany albo i 2 złote. -- (Postukujacy): @Guliwer: nie no, tych agoni było po kilka, więc kazdy zgon przyzywał kilka automatonów, ale na wypadek gdyby na koniec jakimś cudem został sam tytus i 1 automaton, to on by mu jeszcze pomnożył agonie.
-- (guliwer): To fakt mógł się przydać, tylko że jakby np żaden z automatonów nie zginął to przy piątym ataku tytus by zdechł XD.
Dawno mnie tu nie było. Sir Denatrius i dwie nagrody ściachu-ciach i upiorna maska, od razu wiedziałem że w kolce trza iść xd Twój Złota karta: Jazzozwierz reaguje. Twój Przemytniczka klejnotów reaguje. Twój Pnączotkaczka Brzytwoskórych Zyskał 8 ataku i 76 zdrowia. Twój Najeżona dudziarka Zyskał 8 ataku i 76 zdrowia. Twój Rylak metalowiec Zyskał 8 ataku i 76 zdrowia. Twój Złota karta: Jazzozwierz Zyskał 8 ataku i 76 zdrowia. Twój Złota karta: Brann Miedziobrody Zyskał 8 ataku i 76 zdrowia. Twój Złota karta: Wspaniały Kłoryj Zyskał 8 ataku i 76 zdrowia. Twój Pnączotkaczka Brzytwoskórych Zyskał 8 ataku i 76 zdrowia. Twój Najeżona dudziarka Zyskał 8 ataku i 76 zdrowia. Twój Rylak metalowiec Zyskał 8 ataku i 76 zdrowia. Twój Złota karta: Jazzozwierz Zyskał 8 ataku i 76 zdrowia. Twój Złota karta: Brann Miedziobrody Zyskał 8 ataku i 76 zdrowia. Twój Złota karta: Wspaniały Kłoryj Zyskał 8 ataku i 76 zdrowia. Twój Pnączotkaczka Brzytwoskórych Zyskał 8 ataku i 76 zdrowia. Twój Najeżona dudziarka Zyskał 8 ataku i 76 zdrowia. Twój Rylak metalowiec Zyskał 8 ataku i 76 zdrowia. Twój Złota karta: Jazzozwierz Zyskał 8 ataku i 76 zdrowia. Twój Złota karta: Brann Miedziobrody Zyskał 8 ataku i 76 zdrowia. Twój Złota karta: Wspaniały Kłoryj Zyskał 8 ataku i 76 zdrowia. Twój Złota karta: Jazzozwierz reaguje. Twój Przemytniczka klejnotów reaguje. Twój Pnączotkaczka Brzytwoskórych Zyskał 8 ataku i 82 zdrowia. Twój Najeżona dudziarka Zyskał 8 ataku i 82 zdrowia. Twój Rylak metalowiec Zyskał 8 ataku i 82 zdrowia. Twój Złota karta: Jazzozwierz Zyskał 8 ataku i 82 zdrowia. Twój Złota karta: Brann Miedziobrody Zyskał 8 ataku i 82 zdrowia. Twój Złota karta: Wspaniały Kłoryj Zyskał 8 ataku i 82 zdrowia. Twój Pnączotkaczka Brzytwoskórych Zyskał 8 ataku i 82 zdrowia. Twój Najeżona dudziarka Zyskał 8 ataku i 82 zdrowia. Twój Rylak metalowiec Zyskał 8 ataku i 82 zdrowia. Twój Złota karta: Jazzozwierz Zyskał 8 ataku i 82 zdrowia. Twój Złota karta: Brann Miedziobrody Zyskał 8 ataku i 82 zdrowia. Twój Złota karta: Wspaniały Kłoryj Zyskał 8 ataku i 82 zdrowia. Twój Pnączotkaczka Brzytwoskórych Zyskał 8 ataku i 82 zdrowia. Twój Najeżona dudziarka Zyskał 8 ataku i 82 zdrowia. Twój Rylak metalowiec Zyskał 8 ataku i 82 zdrowia. Twój Złota karta: Jazzozwierz Zyskał 8 ataku i 82 zdrowia. Twój Złota karta: Brann Miedziobrody Zyskał 8 ataku i 82 zdrowia. Twój Złota karta: Wspaniały Kłoryj Zyskał 8 ataku i 82 zdrowia. FAZA WALKI. Stronnicy. Pnączotkaczka Brzytwoskórych 1 z 7. 253 2375. Najeżona dudziarka 2 z 7. 153 1399 Agonia i Prowokacja. Rylak metalowiec 3 z 7. 152 1399 Agonia i Prowokacja. Złota karta: Jazzozwierz 4 z 7. 151 1406. Przemytniczka klejnotów 5 z 7. 3 4. Złota karta: Brann Miedziobrody 6 z 7. 140 1298. Złota karta: Wspaniały Kłoryj 7 z 7. 153 1404.
Mechami się bardzo przyjemnie gra, mi się raz udało natrzaskać w ciula magnetyzmów, plus holołazik z furią wichru, a jeszcze do ręki mi się zaklęcia pchały także była moc.
„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.
Nowy sezon ustawki i mechy są mega mocne. Stół na początku i na końcu. Stronnicy. Złota karta: Opiekun apeksów 1 z 7. 25 37 Agonia, Prowokacja i Odrodzenie. Czasoskoczny kameleon 2 z 7. 6 15. Czasoskoczny Wir-O-Tron 3 z 7. 9 8 Prowokacja. Czerwony wolumizator 4 z 7. 319 335. Czerwony wolumizator 5 z 7. 322 334. Mechagnom tłumacz 6 z 7. 372 421. Złota karta: Tytus Zerwikrusz 7 z 7. 2 32.
Wygrywasz z 6 żyjącymi (stronnikami). Stronnicy. Złota karta: Opiekun apeksów 1 z 6. 1369 429 Agonia, Prowokacja i Odrodzenie. Czasoskoczny Wir-O-Tron 2 z 6. 1030 897 Agonia i Prowokacja. Czerwony wolumizator 3 z 6. 1576 1592. Czerwony wolumizator 4 z 6. 1935 1872. Mechagnom tłumacz 5 z 6. 1455 1497. Złota karta: Tytus Zerwikrusz 6 z 6. 2 32.
Noo, mechy fajne są tyro, średnio mam czas grać w tym sezonie ale 2 dni i już murloki z 500 500 statsami to dobry wynik :P, zato mało bestyjek dobrych widziałem, takie se w obecnym.
Opiekun apeksów zagrywa na trzy mechy zielonych wolumizatorów, w złotej wersji 2x3, drugi się przekształcal w pierwszego, a trzeci kopiował agonie dwóch pierwszych lol, a że pierwszy był złoty i miał odrodzenie, zatem drugi miał to samo a trzeci kopiował to wszystko.
-- (Mk242): Jak ty to zrobiłeś, że po walce byli tak na buffowani?
Za to ja murloków jakoś nie widze w tym sezonie słabi są.. za to bestie są mega mocne. Ostatnio wygrałem ledwo, ale tylko dlatego że mój jeden demon miał staty ponad 3k a żywiołak jeden niecałe 2k.
-- (Adasadula): Noo, mechy fajne są tyro, średnio mam czas grać w tym sezonie ale 2 dni i już murloki z 500 500 statsami to dobry wynik :P, zato mało bestyjek dobrych widziałem, takie se w obecnym.
--
This site uses cookies to enhance your experience.