Księga bohaterów

wontki bohaterów, co o nich sądzicie?

Założony przez matius 67 wpisów ostatni wpis 3 lata temu Strona 4 z 4

Chochlajki
„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.

taaaak. aż mi się przypomina walka kurtrusa. Skoro tamsin uważa że rodzina jest przereklamowana to cariel roame powinna nie patrzeć że to jej siostra, tylko wspomóc kurtrusa.
May the force be with you!

#63 Edited

i jeszcze ten jej śmiech. Okroopny poprostu. Faktycznie brzmi jak jakaś wiedźma. Oczywiście chodzi mi tu o tamsin. Wątek kurtrusa jak narazie najłatwiejszy w księdze najemników. A jeśli idzie o księgę bohaterów. To jednak mimo wszystko wątek jainy wydaje się być najłatwiejszy do zrobienia. Chociaż trzeba się na męczyć z tym demonem ktury przyzywa sobie te infernale.
May the force be with you!

EE, najemników to Xyrella jest prosta.

" Nie zwracam uwagę na te historie, jakieś drętwe, jak byto byłgwint i cośtam by było z historii, no to tak.

Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.
31.08.2021 13:03
2/64" Drentwe? Mnie się właśnie one podobają. o gwincie to my po mażyć nie możemy a tu taki cód. Hearthstone to cód! Tehistorie są meeega inspirujące. W takim gwincie nie wiadomo kto kogo łópie a tutaj wszystko jasne. To odniesienie do postu numer 2
Cholerne wstrętne sample w suno!

W sumie podobał mi się ten wątek rexxara, a zwłaszcza jak uwalnialiśmy Misze
Boże, błogosław obsługę
klienta.

Najciekawszy był wątek Guldana. Osoby, która znalazła się w niewłaściwym miejscu o niewłaściwym czasie.