Księga bohaterów

wontki bohaterów, co o nich sądzicie?

Założony przez matius 67 wpisów ostatni wpis 3 lata temu Strona 2 z 4

Czemu
„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.

Nie mam pomysłu na tego ostatniego przeciwnika jak narazie.
May the force be with you!

Hmm, poszukaj w necie strategii

narazie zacząłem wątek garosha

Odkryłem, że z danego wontku można wyjść inaczej nie resetując go. A można to zrobić po przez backspace.
Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.

no dokładnie to jest dobre

garosz ukończony.

Gratulacje patryku!
Boże, błogosław obsługę
klienta.

dziękuje

Patryk, jakieś ciekawe karty dostałeś za to?

Na razie łowca mi sie podoba. Jestem na 4
Boże, błogosław obsługę
klienta.

tak dla wara coś i paladyn też coś dostał patesie.

Ja robię dopiero maga. Zrobiłam 4 rozdziały. Co do historii to zgadzam się z Krystianem trochę drętfe i mało wnoszące coś do akcji. Dialogi między przeciwnikami też takie średnie moim zdaniem. Same przechwałki i zero konkretu, nawet pośmiać się nie ma z czego.
Nigdy nie można być pewnym, że to co już masz będzie Ci dane na zawsze, a pewne w życiu są tylko dwie rzeczy, śmierć i podatki.

No dla mnie jeszcze jest irytujące to, że walczą tak poważnie, a potem zostają przyjaciółmi to tak w skrócie :D
Mam nadzieję, że jest jakiś sposób na pomijanie dialogów.
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.

No chyba nie ma, a przynajmniej jeszcze go nie otkryłam. Wkurza mnie też, że jak się robi dany rozdział drugi i kolejne razy trzeba od nowa tego samego słuchać.
Nigdy nie można być pewnym, że to co już masz będzie Ci dane na zawsze, a pewne w życiu są tylko dwie rzeczy, śmierć i podatki.

nie trzeba spacje dajesz

Aaa, dzięki.

spoko

I pokonany czwarty
Boże, błogosław obsługę
klienta.

Eee tam czepiacie się. Dla mnie te dialogi właśnie są świetne!