Oprogramowanie

tweese cake bardzo ciekawy program do obsługi telegrama i twittera

Started by mojsior 137 posts last post 3 years ago Page 7 of 7

Wiem, od poniedziałku. Ciekawe, czy w Chicken Nugget jeszcze działa?

Jak mają płatne API to pewnie działa, darmowe już nie będą.

Wyszedł dziś update, który wersji Windowsowej daje klucz z tej Macowej. Na razie działa, ale pewnie niedługo.

Dostałem maila z Inoreadera, takiego managera rużnych źródełek aktualności z twitterem włącznie, że elon wyłączył darmowe api tak więc kicha. Trudno, płakać nie będę, i tak co prawda nie zbyt często, ale wchodzę przez web.
____________Panu się zdaje, że życie polega na tym, żeby dorosnąć. Co? Być dorosłym; zdać egzamin; zadośćuczynić normom. A co to jest norma? Czy pan, jako psychiatra może mi odpowiedzieć? Co to jest norma? Nie może pan, bo to jest g**no.

Ja się przeniosłam na Mastodona. :)
"Trzeba być wielkim przyjacielem, żeby przyjść i przesiedzieć z kimś całe popołudnie tylko po to, żeby nie czuł się samotny. Odłożyć swoje ważne sprawy i całe popołudnie poświęcić na trzymanie kogoś za rękę." Anna Frankowska

No nie wiem, jakoś to do mnie nie przemawia. Pewnie dla tego, że twitter to dla mnie było bardziej jeszcze jedno źródełko informacji z pierwszej ręki itd niż portal do pogadania. Puki co w tym temacie chyba będzie kicha przez długi jeszcze czas.
____________Panu się zdaje, że życie polega na tym, żeby dorosnąć. Co? Być dorosłym; zdać egzamin; zadośćuczynić normom. A co to jest norma? Czy pan, jako psychiatra może mi odpowiedzieć? Co to jest norma? Nie może pan, bo to jest g**no.

szczerze do mnie też nie, na twitterze mam kupe źródeł fajnych do śledzenia a na mastodonie to jakoś kiepsko z tym

U mnie chicken nudget nadal działa.
Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.

tweesecake u mnie jeszcze też

W Tweesecake już nie działa, a bynajmniej u mnie. Fakt, że przez kilka dni nie odpalałem, ale mam twitter unknown user.

Padło, definitywnie
"Dies irae, dies illa,..."

Chicken nudget to samo.
Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.

#133 Archived

no tak. niestety skończył się tzw. dzień dziecka jeśli chodzi o twittera, a wielka szkoda. ale ja też używam tweesecake i dzisiaj nie zamienił bym go na żaden inny program.
Pokochałem go głównie za jego niewidzialny interfejs, ja po prostu ubustwiam wszelakie programy i apki ktore mają niewidzialne interfejsy. Normalnie bąba! extra! :D

#134 Archived

ja teraz bez tweesecake to jak bez ręki czy nogi.

A działa Ci? U mnie jest Twitter, unknown user i chyba nic z tym nie zrobię...

Twitter przestał działać i działać niestety nie będzie. Albo przez stronęalbo natywną appkę na telefonie/tablecie.
"Trzeba być wielkim przyjacielem, żeby przyjść i przesiedzieć z kimś całe popołudnie tylko po to, żeby nie czuł się samotny. Odłożyć swoje ważne sprawy i całe popołudnie poświęcić na trzymanie kogoś za rękę." Anna Frankowska

#137 Archived

otóż to dokładnie.