Dostałem maila z Inoreadera, takiego managera rużnych źródełek aktualności z twitterem włącznie, że elon wyłączył darmowe api tak więc kicha. Trudno, płakać nie będę, i tak co prawda nie zbyt często, ale wchodzę przez web.
____________Panu się zdaje, że życie polega na tym, żeby dorosnąć. Co? Być dorosłym; zdać egzamin; zadośćuczynić normom. A co to jest norma? Czy pan, jako psychiatra może mi odpowiedzieć? Co to jest norma? Nie może pan, bo to jest g**no.
"Trzeba być wielkim przyjacielem, żeby przyjść i przesiedzieć z kimś całe popołudnie tylko po to, żeby nie czuł się samotny. Odłożyć swoje ważne sprawy i całe popołudnie poświęcić na trzymanie kogoś za rękę." Anna Frankowska
No nie wiem, jakoś to do mnie nie przemawia. Pewnie dla tego, że twitter to dla mnie było bardziej jeszcze jedno źródełko informacji z pierwszej ręki itd niż portal do pogadania. Puki co w tym temacie chyba będzie kicha przez długi jeszcze czas.
____________Panu się zdaje, że życie polega na tym, żeby dorosnąć. Co? Być dorosłym; zdać egzamin; zadośćuczynić normom. A co to jest norma? Czy pan, jako psychiatra może mi odpowiedzieć? Co to jest norma? Nie może pan, bo to jest g**no.
Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.
Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.
no tak. niestety skończył się tzw. dzień dziecka jeśli chodzi o twittera, a wielka szkoda. ale ja też używam tweesecake i dzisiaj nie zamienił bym go na żaden inny program. Pokochałem go głównie za jego niewidzialny interfejs, ja po prostu ubustwiam wszelakie programy i apki ktore mają niewidzialne interfejsy. Normalnie bąba! extra! :D
Twitter przestał działać i działać niestety nie będzie. Albo przez stronęalbo natywną appkę na telefonie/tablecie.
"Trzeba być wielkim przyjacielem, żeby przyjść i przesiedzieć z kimś całe popołudnie tylko po to, żeby nie czuł się samotny. Odłożyć swoje ważne sprawy i całe popołudnie poświęcić na trzymanie kogoś za rękę." Anna Frankowska