jeżeli autor siedzi na grupie tweesecake na telegramie, to ja z nim o tym pisałam, i on nie wie jaka może być tego przyczyna. -- (nuno69): OK, zgłoszę bezpośrednio do dewelopera.
Ja mam problem na starcie. Zalogować chyba się udało, ale mam brak odpowiedzi i nic z tym zrobić nie mogę.
"Trzeba być wielkim przyjacielem, żeby przyjść i przesiedzieć z kimś całe popołudnie tylko po to, żeby nie czuł się samotny. Odłożyć swoje ważne sprawy i całe popołudnie poświęcić na trzymanie kogoś za rękę." Anna Frankowska
No nie wiem, czy zainstalowałam cały, tak czy inaczej u mnie bez zmian.
"Trzeba być wielkim przyjacielem, żeby przyjść i przesiedzieć z kimś całe popołudnie tylko po to, żeby nie czuł się samotny. Odłożyć swoje ważne sprawy i całe popołudnie poświęcić na trzymanie kogoś za rękę." Anna Frankowska
Zalogować mi się udało, ale program mi straszne zawiechy łapie i ciągle jest brak odpowiedzi.
Czy tylko u mnie się Głosówki nie wysyłają? Bo u mnie nie chcą.
Wnioski po kilkunastu minutach używania: Jak odpalam aplikację, to dość długi czas jest brak odpowiedzi, zanim załapie, że ma się odpalić. Wiadomości tekstowe wysyłać mogę, pliki również, tylko wiadomości audio nie mogę, bo jak nagrywam i potem robię Stop, to się nie wysyła. Trochę nie ogarniam tych skrótów niewidzialnego interfejsu, więc korzystam z graficznego wyglądu. Jak na betę, jest całkiem nieźle, choć nie mogę sięw pełni odnieść, ze względu na to właśnie, że przy otwieraniu pierwszym i przy zamykaniu aplikacja łapie u mnie braki odpowiedzi, no i nie da się wysyłać wiadomości audio.
U mnie głosówki jak najbardziej działają. -- (Celtic1002): Wnioski po kilkunastu minutach używania: Jak odpalam aplikację, to dość długi czas jest brak odpowiedzi, zanim załapie, że ma się odpalić. Wiadomości tekstowe wysyłać mogę, pliki również, tylko wiadomości audio nie mogę, bo jak nagrywam i potem robię Stop, to się nie wysyła. Trochę nie ogarniam tych skrótów niewidzialnego interfejsu, więc korzystam z graficznego wyglądu. Jak na betę, jest całkiem nieźle, choć nie mogę sięw pełni odnieść, ze względu na to właśnie, że przy otwieraniu pierwszym i przy zamykaniu aplikacja łapie u mnie braki odpowiedzi, no i nie da się wysyłać wiadomości audio.
mi się zdarza coś takiego, że mi się program zawiesi tak, że żadne jego skróty nie działają, i w końcu muszę go recznie wyrzucić z procesów-- (Celtic1002): Ja mam problem na starcie. Zalogować chyba się udało, ale mam brak odpowiedzi i nic z tym zrobić nie mogę.
A u mnie nie. W ogóle wysłać się nie chcą. -- (Puszkin): U mnie głosówki jak najbardziej działają. -- (Celtic1002): Wnioski po kilkunastu minutach używania: Jak odpalam aplikację, to dość długi czas jest brak odpowiedzi, zanim załapie, że ma się odpalić. Wiadomości tekstowe wysyłać mogę, pliki również, tylko wiadomości audio nie mogę, bo jak nagrywam i potem robię Stop, to się nie wysyła. Trochę nie ogarniam tych skrótów niewidzialnego interfejsu, więc korzystam z graficznego wyglądu. Jak na betę, jest całkiem nieźle, choć nie mogę sięw pełni odnieść, ze względu na to właśnie, że przy otwieraniu pierwszym i przy zamykaniu aplikacja łapie u mnie braki odpowiedzi, no i nie da się wysyłać wiadomości audio.
--
--
Ponarzekałam i zaczęło się wysyłać. Ale ciężko stwierdzić, czy nagrało się w stereo. :D
A możesz mi łopatologicznie wyjaśnić, co i jak? :D -- (Puszkin): Tam w konfigu trzeba włączyć nagrywanie w stereo.
--