Pozostałe

Dodateg Golden Cursor do Hearthstone

Założony przez balteam 97 wpisów ostatni wpis 4 lata temu Strona 3 z 5

To pa pa multi :(
Boże, błogosław obsługę
klienta.

U mnie jak robie rzuć wyzwanie to mi sie otwiera przygoda.
Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.

bo to musisz insert r potym jak nato klikniesz i insert enter mi to działa oczywiście num enter

@Mateusz poczekaj, robisz tak jak masz oczywiście tą nieszczęsną rozdzielczość ustawioną.
Klikasz znajomi goldemem, lewy myszki numeryczny albo num enter, potem rzuć wyzwanie wybierasz, ale nie klikasz! Sprawdzasz sobie, który na liście jest znaj=omy, z którym chcesz walczyć, i tyle razy nvda win w dół wciskasz i lewy myszki.
„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.

@Zuza, Jak będzie czas i okazja to zrobię plik dla ludzi z hd

szkoda, że nie można fajnie przeskalować tych plików. Znaczy może dało by się to jakoś ładnie wyliczyć i wpisać odpowiednie pixele, ale to za dużo matematyki dla mnie xd
po co mi sygnatura?

Zapytam się jednego widomka, który w miarę ogarnia temat, bo może być to sprawa kilku klików.

No to sobie nie pogram. Nie wiem Kto jeszcze ma podobnie. Zuza hyba jakoś próbowała.
May the force be with you!

Znam kilka osób.

Ja mogę wyzwanie akceptować ocr, więc może jeśli ktoś zaprosi osobę, która nie ma rozdzielczości 1920 na 1080, to ta i tak może akceptować.
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.

To się da bez problemu. @Zuza i @Martinus mogą potwierdzić, było testowane.

Jest :D
Boże, błogosław obsługę
klienta.

Fajne to jest. Choć przegrałem. Walera vs. Walera.
May the force be with you!

Haha Chce to zobaczyć :D
Boże, błogosław obsługę
klienta.

#55 Edited

Podrzucam plik, w którym zrobiłem kilka poprawek, dzięki którym znowu można więcej zrobić za pomocą gc bez użycia ocr. Usuńcie tylko moje talie oznakowane z pliku.

Hmm jest golden cursor dla ekranu 1366 768, tylko nie ma rzuć wyzwanie, ale są księgi, arena i jeszcze coś. Nie czytałam całego
Boże, błogosław obsługę
klienta.

A i księga najemników jest
Boże, błogosław obsługę
klienta.

Wyzwanie da się dodać

Oo. Serio?
Boże, błogosław obsługę
klienta.

Ta. Postaram się to jakoś zrobić, może dzisiaj nawet.