Telefon a tyflo odtwarzacz do słuchania książek
Wróć do inne#61 dariusz.1991 Konto zarchiwizowane
Nie mam pojęcia. Temat dotyczy środowiska niewidomych. Ci, co ogarniają smartfony raczej tu nie wejdą w celach poza spamersko-maruderskich.
#62 balteam
Dla wyjaśnienia, Post Cinkciarza tyczył się właśnie grupy samodzielnościowej, nie naszej :)
#63 patrykkubaszczyk Konto zarchiwizowane
ci co mają Iphonea to mają możliwość szypkiego wstrzymywania treści, temu jóż z oriona nie korzystm, lepszy mój phone do takich zastosowań.
#64 dariusz.1991 Konto zarchiwizowane
I w końcu mamy genialne rozwiązanie dla zwolenników bezdotykowego pisania. Nowy blindshell ma klawiaturę fizyczną, oferuje dostęp do internetowych komunikatorów umożliwiając przy okazji czytanie plików tekstowych.
#65 pates
To nadal telefon
#66 dariusz.1991 Konto zarchiwizowane
Za tydzień sprawdzę, jak długo jest w stanie działać jako odtwarzacz na akumulatorze.
#67 pates
Nie o to chodzi
#68 dariusz.1991 Konto zarchiwizowane
A o co?
#69 nuno69
O to że to telfon a nie tyflogowno, ale to też jest tyflogowno więc NW o co Pates sieczepia.
#70 pates
Ja nie używam jak to pięknie nazwałeś tyflo fgówien, ale tak, to nadal telefon, nie sansa
#71 dariusz.1991 Konto zarchiwizowane
Zobaczymy, jak z akumulatorem Blindshella. Zapowiada się nieźle, biorąc pod uwagę jego mały ekran.
#72 dariusz.1991 Konto zarchiwizowane
Poza tym, znam ludzi, którzy szukali czegoś a la plextalk z dostępem do internetu. Blindshella można w ten sposób wykorzystać.
#73 pates
Tutaj się zgodzę akurad, aczkolwiek sansa jest tak 5x mniejsza.
#74 dariusz.1991 Konto zarchiwizowane
I jako odtwarzacz muzyki sansa deklasuje każdy telefon i tyflosprzęt.
#75 tomecki
Tyle, że jest nieprodukowana więc dostępność zmniejsza się z miesiąca na miesiąc, no i naprawić tego raczej się nie da. Jeśli cokolwiek się rozwali, wyrzucasz do kosza i szukaj se zamiennika.
#76 misiek
A ja tam chodzę z walkmanem kasetowym.
#77 pates
@Dariusz o to właśnie mi chodzi!
@Tomecki u nas w okolicy gościu kilka sans zlutował już i jakośdziałały po tym. Ja mqam 3 sanse u siebie, z czego dwie uszkodzone, bo może kiedyś coś się uda z tym zrobić.
@Misiek troszkę niepraktyczne, ale można.
#78 dariusz.1991 Konto zarchiwizowane
A jak chciałbyś przeczytać tekstówkę przy pomocy sansy?
Kiedyś wspominałeś, że się da.-- (pates):
@Dariusz o to właśnie mi chodzi!
@Tomecki u nas w okolicy gościu kilka sans zlutował już i jakośdziałały po tym. Ja mqam 3 sanse u siebie, z czego dwie uszkodzone, bo może kiedyś coś się uda z tym zrobić.
@Misiek troszkę niepraktyczne, ale można.
--
#79 Zuzler
balabolka i jedziemy.
#80 dariusz.1991 Konto zarchiwizowane
Wiem o tym. Ale Pates kiedyś pisał, że da się tym cudem przeczytać oryginalny plik txt, co zawsze wydawało mi się nieprawdopodobne.