Tak czy siak nadal nie wiem jak uruchomić spacer po mieście w Lazarillo :(
Jak odpalisz apkę to powinieneś mieć coś takiego flikiem od razu na początku jak zatrzymaj eksploracje, jak taki przycisk jest to nie wciskaj, znaczy, że wszystko gra,
W Polsce Lazarillo mówi co mijamy, w niektórych krajach gorzej sięspisuje.
W Polsce Lazarillo mówi co mijamy, w niektórych krajach gorzej sięspisuje.
Aha, ale nie ma opcji prowadzenia do celu?
jest opcja: wyszukaj się nazywa chyba, wpisujeszz adres, albo wchodzisz w kategorię daną np. sklepy spożywcze, pokazuje ci sklep w pobliżu i możesz kliknąć śledź, aale to nie działa fajnie jakoś,
śledzenie to wiem, ale to nie naprowadza tylko inforrmuje ile pozostało do celu i w jakim kierunku :)
Wyszukaj jest, ale jak wybiorę np. pieszo to pyta się jakej chcę użyć aplikacji i na liście jest tylko google maps hehe
Wyszukaj jest, ale jak wybiorę np. pieszo to pyta się jakej chcę użyć aplikacji i na liście jest tylko google maps hehe
1 likes
Bo to nie obsługuje nawigacji zakręt po zakręcie.
A to razelillo jest po polsku? Nie mam tego, a może bym jednak sobie zainstalowała?
Co to dokładnie robi? Mówi tylko co mijasz? nie naprowadza, tak?
Dokładnie. Lazarillo nie naprowadza. Mówi co mijamy, i w jakim kierunku mamy dany obiekt. Aplikacja jest po polsku.
No fakt nie jest to dokładna nawigacja, ale mi nie raz pomogła w zorietowaniu się gdzie jestem jadąc komunikacją miejską. Teraz bym się już nie bała sama do kogos jechać. Wystarczy zę ktoś mi powie wysiać na takim a takim przystanku i ok, dotrę. Do takiej stricte nawigacji jest seeing assistant move, ale nie wiem jak to działa pod androida i czy w ogóle to pod andka jest.
1 likes
Jest
1 likes
Jak chodzi o komunikację... Cóż, Google maps też mówi gdzie się jest, sprawdzałam w tramwaju i w pociągu podmiejskim.
Move jest na Androida.
1 likes
Na jabcofona tyż.
można jakiś link prosić? Albo coś źle wpisuję, albo nie wiem co bo mi pokazuje, że nie odnaleziono url
do move